Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyű, illetve nehéz házastársra találni?
32 éves férfi vagyok és nősülni szeretnék. A dolgot csak az egyszerű dolog nehezíti meg, hogy párkapcsolatom sincs még amiből összeköltözés, közös élet és házasság lehetne.
Elkeserítőnek látom a helyzetem, kérlek mondjatok valami pozitívat amiből reményt meríthetek. Kösz.
"Elkeserítőnek látom a helyzetem, kérlek mondjatok valami pozitívat amiből reményt meríthetek. Kösz."
Nem tudok ilyet sajnos. Sorry kolléga. :D
32/f
A házasság nem játék és idő kell amíg kiismered a másikat, beleszaladni nem szabad csak azért mert muszáj a nősülés.
Nekem sincs a láthatáron semmi, mostanában kiélem magam ahogy tudom, szépítgetem a házam, nyáron kerti kemence van tervben, amit én fogok építeni és ez lefoglal minden fölös gondolatot. Rossz érzés ez és talán depressziós is vagyok súlyos mértékben, de nem tudtam változtatni a helyzeten és inkább "alkotok".
Ami nem megy, nem erőltethetem.
Én már beletörődtem hogy nem leszek férj és apa.
Mi történt az eddigi kapcsolataiddal?
-Kihűltek, felületesek voltak, nem mélyültek le, nem volt bennük elég erős az érzelem, ami vagy az én részemről volt, vagy a másik fél részéről volt.
Eddig két komolyabbnak mondható kapcsolatom volt, bár elég valószínű, hogy csak részemről volt komoly, csak én életem meg komoly kapcsolatként.
A másik fél lehet, hogy nem, mert a szakítás után hamar másnál találtak vigaszt, míg én évek óta egyedül vagyok már.
#5! leirnád, hogy ez miért akakul így nálad? Nagyvonalakban. S hány éves vagy?
(Csak kiváncsi vagyok.)
Mi a férjemmel netes tàrskeresőn ismerkedtünk meg. Alig volt 21 éves, én meg 24 mikor összejöttünk.
Sokszor emlegeti milyen màzlija volt velem, mert csak 2 hete volt akkor regisztràlva mikor megtalàlt és ràm írt. Első és egyetlen kapcsolata. 7+ éve hàzasodtunk, 9. éve vagyunk együtt. :) Szóval neki könnyebb dolga volt férfiként mint nekem nőként.
Èn 6 hónapot voltam fent , 4 pasival is randiztam onnan előtte de egyik se volt az igazi, plusz ez előtt is volt 2 kapcsolatom, szóval nekem tovàbb tartott megtalàlni a nagy őt. 5 évig. De minden csalódàs megérte:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!