Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire könnyű, illetve nehéz házastársra találni?
32 éves férfi vagyok és nősülni szeretnék. A dolgot csak az egyszerű dolog nehezíti meg, hogy párkapcsolatom sincs még amiből összeköltözés, közös élet és házasság lehetne.
Elkeserítőnek látom a helyzetem, kérlek mondjatok valami pozitívat amiből reményt meríthetek. Kösz.
Nem tudok biztatót írni, sajnos nagyon nehéz, főleg ha értelmes vagy és egy bizonyos szint alá nem akarsz menni. Mi 27 évesek vagyunk a férjemmel és őszintén sajnáljuk az egyedülálló barátainkat, mert rettenetes a "felhozatal". Sok a felszínes, mű, buta ember nőből és férfiből egyaránt.
Én most azt látom, hogy a 30 körüli normális emberek már együtt élnek, megházasodtak, most talán ebből a körből kimaradsz! Viszont kifoghatsz egy viszonylag éretten gondolkodó húszas évei elején járó lányt vagy néhány év múlva egy veled kb. egykorú elvált nőt akivel miért is ne lehetnél hosszútávon boldog.
Húha, ha csak nősülni akarsz az kemény dió, mert a mai nőkért ezért mindent fel kell adjál. Még a férfiasságod is az anyagiakon kívül.
Ha pedig szerelemből akkor csak a szerencsén múlhat. Lehet eltelik még tíz év és semmi, de az is lehet hogy holnap megtalálod és akkor még a csalódások ajjaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!