Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire könnyű, illetve...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire könnyű, illetve nehéz házastársra találni?

Figyelt kérdés

32 éves férfi vagyok és nősülni szeretnék. A dolgot csak az egyszerű dolog nehezíti meg, hogy párkapcsolatom sincs még amiből összeköltözés, közös élet és házasság lehetne.

Elkeserítőnek látom a helyzetem, kérlek mondjatok valami pozitívat amiből reményt meríthetek. Kösz.

2019. febr. 16. 15:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudok biztatót írni, sajnos nagyon nehéz, főleg ha értelmes vagy és egy bizonyos szint alá nem akarsz menni. Mi 27 évesek vagyunk a férjemmel és őszintén sajnáljuk az egyedülálló barátainkat, mert rettenetes a "felhozatal". Sok a felszínes, mű, buta ember nőből és férfiből egyaránt.

Én most azt látom, hogy a 30 körüli normális emberek már együtt élnek, megházasodtak, most talán ebből a körből kimaradsz! Viszont kifoghatsz egy viszonylag éretten gondolkodó húszas évei elején járó lányt vagy néhány év múlva egy veled kb. egykorú elvált nőt akivel miért is ne lehetnél hosszútávon boldog.

2019. febr. 26. 11:37
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem erre nincs általános recept, hogy "erre buknak a nők" hiszen te is egyedi vagy és neked sem mindegy, milyen az a nő, akik szintén sokfélék. Annyi tudok tanácsolni, amit már előttem is írtak, hogy kösd le az energiáid. Ne a "falhoz lapulva" várj, hanem így ahogy vagy, most épp egyedül, de érezd jól magad a bőrödben, értékeld a pozitívumaidat, de fejlődj, és legyél hasznos és érezd magad értékesnek, akkor biztos, hogy többen fognak annak látni és rögtön kapósabb leszel. Csak van valami, ami mindig meg akartál csinálni, kipróbálni, megtanulni, lehet az munka, hobbi, tanulás, lelki vagy testi kihívás... ha még nem kell másért felelősséget vállalnod, vágj bele, hátha közben hasonló érdeklésű társaságod is akad.
2019. febr. 27. 10:01
 13/13 anonim ***** válasza:

Húha, ha csak nősülni akarsz az kemény dió, mert a mai nőkért ezért mindent fel kell adjál. Még a férfiasságod is az anyagiakon kívül.

Ha pedig szerelemből akkor csak a szerencsén múlhat. Lehet eltelik még tíz év és semmi, de az is lehet hogy holnap megtalálod és akkor még a csalódások ajjaj.

2019. szept. 25. 05:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!