Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tönkrement házasság, párterapeuta segítene?
Azokhoz a párokhoz szól a kérdésem, akik igénybevették bármilyen terapeuta segítségét.
Mi öt éve vagyunk együtt, van egy kisgyerekünk, de már belefásultunk a kapcsolatba. Férjem csak dolgozik, alig van itthon, háztartás teljesen az enyém, szinte a pici is, kb fél órát van vele. Nem is nagyon beszélünk, csak a bevásárlásról meg a piciről.
Mindketten beláttuk, hogy nem lesz ez jó, teljesen kihűlt a kapcsolatunk. Én több beszélgetésre, kedveskedésre vágyom, neki nincs igénye erre. Szex nem volt másfél hónapja, mert ő fáradt (szellemi dolgozó, napi nyolc órában). Kérdeztem tőle, van e más, akivel kielégül minden téren, de azt mondta nincs. Én már nem is tudom elhinni, régen (gyerek előtt, most másfél éves a pici) minden nap szexeltünk kb. Fura, hogy már nem igényli.
Sokszor veszekszünk főleg mert nem őszinte velem, látom rajta, meg a "semmi" az elég rossz válasz. Más lett. Vajon egy szakember tudna segíteni? Nektek segített?
Most akkor sokat dolgozik vagy se ? Mert írod férjem csak dolgozik.
Ha csak dolgozik azt úgy értelmezem hogy azért alszik de csak dolgozik mást nem csinál.
Ha így van hogy tud csak dolgozni napi 8 órában ?
Sajnálom, hogy ezen kell keresztül menned, kérdező. :( Szerintem ez már veszett fejsze nyele. Ha azt mondja neked, kifizeti a jussod, csak menj el, és ennyire közönyös, akkor szerintem már nem szeret. Kicsit sem. És ez a baj. Lehet, van harmadik fél, de a legnagyobb baj az, hogy nyilvánvalóan nem érdekled már, neki teljesen mindegy, hogy együtt vagytok-e vagy sem. Ezt nem érdemes mentegetni.
Mondom ezt úgy, hogy én elváltam. Mi belerokkantunk a gyereknélküliségbe (5 évet küzdöttünk érte, mindkét oldalról vannak gondok, ezért nem jött össze). Az ex-férjem összeszedett egy fiatal nőcskét, és nem volt hajlandó félretenni, hogy megjavíthassuk a házasságunkat - vagy legalábbis megpróbáljuk megjavítani. Annyit kértem tőle, pár hónapra tegye félre a nőcskét, menjünk el párterápiára, nézzük meg, menthető-e a dolog. Ha nem, akkor menjen Isten hírével, váljunk el. De nem volt hajlandó megadni magunknak ezt az időt.
Utólag szánja-bánja. Mi elváltunk, kétségbeesésében a kiscsajjal is befejezte, mikor rájött, mekkora h.lyeséget csinált. Két szék közül a pad alá.
Én nem bánom. Aki ilyet megcsinál velem, aki ennyire ostoba, az meg is érdemli, hogy egyedül maradjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!