Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hullámzó hangulat, normális?
Ugyanez van velem is/ nálunk is.
Néha szó szerint rámászok, néha egy hét is eltelik úgy, hogy kívánnám.
Na, kiváncsi leszek , mit írnak :)
Attol hogy nô vagy! Én mióta van menzeszem vettem észre egy ciklust miszerint a menstrucáció előtt és alatt és utána is valameddig fokozottan kívánom az élvezetet, de kb a hó másik felében eszembe sem jut...
Nyílván uj párkapcsolatban az ember ràhangolódik napi szinten szívesen a témára, de ha beáll a “rend” beáll az alapvető igény... nálam!
Nálam is ez van (9 év után), szerintem normális. Férjemnek sem okoz problémát. :)
28/N
Szerintem normális, nem lehet mindig ugyanúgy kívánni... Nálam nem feltétlenül hónapon belül, de ugyanígy vannak időszakok, amikor 0-24 csak szexelnék, majd később nincs kedvem annyira, utána megint normális... Nálunk mondjuk a férjemnél is vannak ilyen hangulatok, a mindennapok stressze vagy az aktuális kedve nagyon befolyásolja az ember szexvágyát, ez szerintem nem probléma.
És ráadásul mi nem is vagyunk olyan régóta együtt, 5 éve vagyunk házasok, szóval nem hiszem, hogy ez a kapcsolat korával jött (azt leszámítva persze, hogy az első néhány hónapban másképp működik picit).
Normalis persze
En 2 ev utan mar szinte soha nem kivanom a paromat. Az utobbi 1 evben talan,ha 1x megkivantam. A stilusaval,a viselkedesevel kiolt belolem mindent.. Folyton piszkal a sze@el,minden aldott este.. Csak az nem jut eszemeb,hogy miert nem kivanom... Szoval normalis amit erzel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!