Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem a kórházba menekül a család elől?
3 napig mosdattam, pisiltettem, kenyérre lehetett kenni.
4. nap hirtelen jobban lett sokkal és ismét egoista lett.
A kórházba menekül a család elől? 45 éves.
Róla lehet csak beszélni, mert ő beteg, kül önzőek vagyunk. Ha fel kell ülni, attól elfárad es menjünk haza.
Azért van bennt, mert megfazas miatt oxigén kellett neki a nehez levegovetelhez. De mintha a gyerekneveles elol menekulne.
Csak a munkajarol beszel elvezettel. Semmit nem köszönt ma már meg. Rolunk semmit sem kerdezett.
#19-es válaszoló mond valamit.
Ez játszma. Igazából röviden annyit akar közölni, hogy figyeljetek rám, mert szükségem van rátok.
Van egy kínai mondás, hogy akkor tudsz önteni mások csészéjébe, ha neked van miből. Szerintem elfogyott.
A legrosszabb ilyenkor a kötelességek sorolgatása, és problémákkal való licitálgatás. Egy ember nem robot. Számotokra csak azért fontos, hogy jobban legyen, mert nincs aki mosson, vigye a gyerekeket, stb. Nem feltétlen azért, hogy önmagáért legyen jobban, mert aggódtok érte.Nem ismerjük a hétköznapjaitokat, de nagyon vszínű, hogy legszívesebben kilépne a saját életéből, mert nem lát más kiutat. Nagyon nehéz állapot ez, mert kívűlről úgy tűnik, hogy h a másik egy büdös bunkó, de nagyon furcsa stílust tud produkálni a kimerültség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!