Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Feleségem a kórházba menekül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Feleségem a kórházba menekül a család elől?

Figyelt kérdés

3 napig mosdattam, pisiltettem, kenyérre lehetett kenni.

4. nap hirtelen jobban lett sokkal és ismét egoista lett.

A kórházba menekül a család elől? 45 éves.

Róla lehet csak beszélni, mert ő beteg, kül önzőek vagyunk. Ha fel kell ülni, attól elfárad es menjünk haza.

Azért van bennt, mert megfazas miatt oxigén kellett neki a nehez levegovetelhez. De mintha a gyerekneveles elol menekulne.

Csak a munkajarol beszel elvezettel. Semmit nem köszönt ma már meg. Rolunk semmit sem kerdezett.

2019. márc. 25. 19:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
96%

Csak úgy nem vesznek fel valakit a kórházba, szóval ha már ilyen dedósan versenyeztek, ki a betegebb, akkor most az oxigénpalack verte az ekcémát.

Az meg simán lehet, higy értéktelennek, haszontalannak érzi magát a családban, ezért beszélt a munkájáról kompenzálólag, dicséretet várva.

Mondd meg, hogy rosszul esik, hiányzik hogy nem figyel rád. Hogy neked is szükséged van rá. Ne játszmázzatok.

2019. márc. 26. 04:52
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Kórházba nem vesznek fel csak úgy akárkit. Nekem nem derül ki pontosan, mi a feleséged pontos baja. Egy szimpla megfázástól tud az ember egyedül pisilni, de te azt írod, hogy még a pisilésben is segítségre szorult. A feleséged kórházban van, és te azon gondolkodsz, hogy menekül a családtól. Remek kapcsolatotok lehet. Csak a te oldaladat ismerjük. A feleségednek pontosan mi baja? Mik a tünetei és mióta? És igen: ha az ember nem kap rendesen levegőt, sokkal hamarabb elfárad, még egy egyszerű felülés az ágyban is válhat fárasztóvá, ha a szervezet nem jut elegendő oxigénhez...
2019. márc. 26. 12:58
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem fogják felvenni a kórházba azért, mert megfázott. Ha oxigént kap és nehézlégzése van, az nem egy sima orrdugulás, hanem egy kicsivel nagyobb probléma.

Nem mellesleg én kivágtalak volna a kórteremből a francba, ha épp rá vagyok kötve a gépre, fosul vagyok, te meg bejössz vinnyogni, hogy elfogyott a krémecskéd a kis kezedre és nem tudsz venni magadnak a patikában.

Szerintem téged az zavar, hogy nincs otthon a rabszolga aki kimossa a caros gatyád és kitörölje a valagad. Én is menekülnék.

2019. márc. 26. 15:27
 14/21 A kérdező kommentje:

Átvitték a pszichiátriára. Még legalább 3 hétig bennt kell maradnia, azt mondta az orvos.

Ma bementünk, kérdi, hogy vagyunk. 2 mondatban elmondtam neki a napunkat, látványosan nem érdekelte. Mindtam neki, hogy nem kérdezem meg, hogy te hogy vagy, hogy kicsit eltereljem a hondolataidat a betegségről és a kórházról.

A válasz: "Hogy te mekkora érzéketlen vagy, beteg vagyok és nem vagy hajlandó foglalkozni velem. Itt a betegségemrôl kell beszélni. Meg jöhetnél az új ingedbe is póló helyett, mit fognak szólni a szobatársam látogatói, meg az orvos, ha meglát?! A gyerekek meg nem tudnak beszélni? Meg sem kétdezik, hogy hogyan vagyok. Ezért nem kell ide eszetlenkedniük, csak leülnek és lesnek mint a szobanövények. Zabálni azt tudnak persze a pénzünkön."

Megjegyzem, a gyerekek 4 évesek.

Mondom neki, hogy nem hiszem, hogy a betegségedről kéne velük beszélned, de az új játékjuk az érdekli őket, arról tudod kérdezni őket.

"Na srácok, milyen az új játék, mennek a pályák?"

Nafy élvezettel elkezdik mesélni, erre nejem meg legyintett, ilyet szólt szarkasztikusan A GYEREKEKNEK "nem csalódtam, holnap ne gyertek".

Ők meg azt hitték, hogy tényleg érdekli az édesanyjukat a játékjuk.

Elzavart nejem minket, hogy mi totál más bolygón élünk, mint ő. A gyerekek sírtak. Mondtam nekik, hogy kicsit anya most meg van zavarodva, majd meggyógyul, csak most beteg.

Aztán hívott ezerszer nejem azt akarva, hogy menjünk vissza, de ilyen szövegekkel:

"Na, hol vagytok? Mit akarsz akkor? Tart a látogatási idő, ugye még tudod?! Na, mi lesz most?!"

Mondom, mit szeretnél? Mert azt akarta, hogy menjünk vissza, de soha nem mondta ki.

Azt válaszolta: "Szerinted mi a szart?! Tudod mit, akkor menjetek a pokolba."

Hát vissza mentünk hozzá, az a pokol volt nekünk úgy is.

Ismét kezdte ugyan ezt előről.,,

Az utolsó 10 percben meg mintha kicserélték volna, totál boldog, mint egy nagyon felfobott, örömteli ember, a közös célokról... Nagyon érdekes.

2019. márc. 26. 22:20
 15/21 anonim ***** válasza:
100%

Volt már máskor hasonló vele?

Nem lehet, hogyy valami miatt kikészült, idegösszeroppanást kapott?

2019. márc. 26. 23:22
 16/21 A kérdező kommentje:

Mióta több időt töltünk együtt, azóta (1-2 év), ez meg van neki. Előtte nem sokat beszéltünk, mert sokat dolgoztunk. Előtte meg még a rózsaszín köd volt. Szerintem ez előttem is meg volt neki, csak az eleje után nem akartam észre venni.

Egyszer voltam pszichológusnál. Ő azt mondta, nekem semmi bajom, de a nejem meglátogathatná őt az elmondottak alapján.

Nejem meg hallani sem akart ilyesmiről, mert ő saját maga szerint "tökéletes", hogy a szavával éljek.

Ma is azt mondta, hogy neki erre a pszichiátriára nincs szüksége, csak azért vitték oda, mert ott van szabad ágy, és neki mindegy, hogy ő hol fekszik betegen, míg gyógyul.

Az orvos szerint a nehéz levegővétel pszichés eredetű, pánikbetegség, illetve, hogy több mentális probléma is fedi egymást, még vizsgálják.

2019. márc. 27. 00:13
 17/21 anonim ***** válasza:

Hát ez elég más, mint amit a fő kérdésben leírtál.

Azt nézd, te mit tudsz/akarsz/kell-e változtatni a hozzáállásodon (vajon tényleg lehetett valami, ami miatt elmenekült vagy ennyire vágyott a figyelemre?), a feleséged nem tudod semmilyen taktikával "átnevelni" (egyébként se, és pláne nem, ha mentálisan beteg). Neked kell eldöntened, hogy le akarod / le kell-e őt adnod, mint terhet, vagy ragaszkodni és támogatni a gyógyulásban akkor is, ha pont az állapota miatt sokszor bántani fog érte (hogy mi baja van, azt meg ott majd kiderítik). És nagyon nehéz, mert nem azt kell nézned, hogy kinek van igaza vagy ki szenved jobban, hanem a gyerekeitek érdekeit kellene szem előtt tartanod, ráadásul úgy, hogy nem tudhatod, mit hoz a jövő. Szerintem egyelőre csak magadra számíts, magaddal tervezz a hétköznapokban, és csináld, amit épp kell, próbálva érezni, hogy mi a helyes és mi az, amit a szeretet mondana - akkor is, ha nem mindig jár érte jutalom. Sok erőt.

2019. márc. 27. 08:23
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Én a helyedben nem vinném be a 4 éves gyerekeket egy pszichiátriai beteghez. Mi van ha súlyosbodik és valami olyat tesz amitől a gyerekek félni fognak tőle vagy akármi? Még csak 4 évesek ők nem igazán tudják most mi van. Mivel leinti őket és azt mondja holnap be se menjenek azt hiszik a kicsik hogy anya már nem szereti őket nem kíváncsiak rájuk. Plusz azért ha kiderítik mi baja és haza engedik gondolod szedni fogja a gyógyszert? Mert biztosan fog majd kapni valamit. Majd azt mondja nincs neki semmi baja aztán ki tudja egyszer mire mész haza. Lehet durvaságokat írok de akkor sem vinném be a gyerekeimet egy ilyen emberhez. A későbbiekben meg neked kell tudni hogy vele fogsz e élni vagy sem.
2019. márc. 27. 10:11
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

Már értem mi a probléma. Így én is viselkedtem már, amikor off voltam teljesen.

Úgy gondolja, hogy önzőek vagytok és azt szeretné, ha most ő kapna figyelmet, törődést. Nálam ez a viselkedés akkor jelentkezett, amikor már mások nyafogásától betelt a pohár. Mindig mindenki csak magával volt elfoglalva, semmi együttérzés nem volt bennük a gondjaim iránt és ezen kiakadtam.

Mivel a kórházban fekszik betegen, ezért elvárná tőletek, hogy szakadjatok ki a kis egoista világotokból. Elvárta volna, hogy megkérdezzétek tőle, hogy érzi magát, jobban van-e már?

Nyilvánvalóan elhanyagolva érezte magát. Mondjuk mai fejjel másképp oldom meg az ilyet. Szimplán elkerülöm az önző, érdektelen embereket. Aztán vagy keresnek maguktól vagy nem.

Ha fontos neked,akkor ne pitiáner gondokkal idegesítsd fel.

2019. márc. 27. 10:31
 20/21 anonim ***** válasza:
100%

De mi a konkrét diagnózis, ami miatt oxigént kap es a pszichiátrián van? Pánikbeteg? Mert komolyabb a baj mint amit leírtál fentebb.

Ha a pszichiátrián van, ott kap(hat) olyan erős nyugtatókat is, ami miatt meg van zavarodva (láttam már pár ilyet) és azért mond olyanokat.

Egyáltalán miért vitték be oda?

2019. márc. 27. 15:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!