Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségem a kórházba menekül a család elől?
3 napig mosdattam, pisiltettem, kenyérre lehetett kenni.
4. nap hirtelen jobban lett sokkal és ismét egoista lett.
A kórházba menekül a család elől? 45 éves.
Róla lehet csak beszélni, mert ő beteg, kül önzőek vagyunk. Ha fel kell ülni, attól elfárad es menjünk haza.
Azért van bennt, mert megfazas miatt oxigén kellett neki a nehez levegovetelhez. De mintha a gyerekneveles elol menekulne.
Csak a munkajarol beszel elvezettel. Semmit nem köszönt ma már meg. Rolunk semmit sem kerdezett.
OFF: Valaki mondja már meg, hogy mit lehet annyira imádni ilyen önző, utálatos nőszemélyeken! Eddig azt hittem, legalább a szépségét vagy azt, hogy fiatal, ha már a lelke gyász. De ez itt még öreg is basszus.
ON: Ja, ne foglalkozz vele. Ez egy önző banya.
Feleséged kórhazban van, de szerinted csak menekül?
Ilyen férj mellett nem is csodalkoznek.
Nézte az elcémás kezemet. Erre mondtam: Elfogyott a krémem rá. Erre ő: Bocs, hogy nem rohanok azonnal venni neked innen az ágyból.
Én nem azért mondtam ezt neki. Ezt meg is mondtam neki. Ő meg erre: Ja ha ja....
De tegnap amikor ki volt szolgaltatva nagyon kedves volt.
A szemébe mondanám, amit gondolok, hátha észhez tér picit.
Mondjuk, hogy ne sajnaltassa magát, keljen fel, családja van szedje már össze magát és ne csináljon úgy mint egy 70eves protezises banya.taszito a viselkedése és arra is rakerdeznék, hogy boccs.. De nem érdekel mivan otthon!??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!