Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ítélik el azokat a férfiakat, akik hàzassàgban a szülés utàn màr nem vonzódnak a feleségúkhöz?
Aha. Értem.
Na sziasztok.
Ennyi? Nem bírta bevenni a gyomrod a véleményeket? Szuper egy f..sz lehetsz a való életben komám! Csak gratulálni tudok hozzá
N
Normális ember nem azzal házasodik, akit megkívánt, hanem akit megszeret.
A puszta nemi vágy elmúlik, ha változik a test. A szerelem nem.
Aki ebbe fejest ugrik, utána meg évekig panaszkodik, hogy pocsék a házassága, azt nem lehet sajnálni.
Edd meg, amit főztél!
van az a kép a nő erotikus pózban várja a férjét haza a koszos rendetlen lakásban mert nem volt ideje(kedve) vacsorát csinálni.
Minden pasi szíve szerint erre menne haza, egy jó nő szexre készen várja és a lényeg most jön tiszta csili vili ház, friss 3 fogásos vacsora.
A nő miért lestrapált este? Mert munka után főzött mosott takarított .... pont jó nőnek lenni nem volt kedve és ideje.
Gyerek és szülés.
Elvileg két ember döntése. Sajnos egy pasi behúzható gyerekkel de egy pasi meg is léphet.
Ha mind a ketten akarják a gyereket hát a pasi bűne is 50%ban hogy a nő olyan lett amilyen. Közös érdekből történt ami történt. Sok pasi buta a női test változásaihoz terhesség során. Szülés után se ártana a munkamegosztás. Sőt látok olyat is az apuka melkasára teszik a gyereket szülés után. Így a gyerekben kialakúl mind a két szülő (illata) iránti kötődés. Még az apuka pelankázik, rázza a gyerek seggét, fürdet.... anyuka pihenhet és törődhet magával. Mert egy lestrapált nőt ki a .... tart szexinek. Én nem vagyok nagyon az anyós ott b... a rezet dolog híve. De az is egy megoldás. Csak sokszor a pasi anyukája az anyukát a nő anyukája az apukát ba....ja.
Röviden, Szűz Mária az egyetlen kivétel de egy terhességtől változott női testről egy pasi is tehet.
Ha meg bepalizták a pasit már azért is érdemes kirakni az ilyen nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!