Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is tönkre megy a házasság szülés után?
Nem teljesen, csak valamennyire kevésbé szenvedélyes. Mert a gyerekek előtt nem lehet már ugyanolyan életmódot élni, mint előttűk. Nem lehet csókolózni gyerek előtt, szeretgetni egymást, mert ott a gyerek. És persze nem a gyereket hibáztatom, csak be kell tartani a határt, és van a tilos zóna. Ölelni lehet, meg puszikat adni, de egy idő után már a megszokás miatt is leszoknak erről a párok. És a szex sem a régi, a szenvedély már csökken.
Mit gondoltok?
Részben igaz, de a környezetemben leginkább azt látom, hogy a ffiak viselik nehezen a gyerekkel jaró megpróbáltatasokat, inkabb többet meloznak aztan persze attól hogy a nő csinal mindent a gyerekek körül, frusztraltabb lesz a nő, este meg jóhogy nincs kedve szexhez. Akár tetszik akár nem a szex az AGYBAN kezdődik! De ha az anya agyát leszivja a gyerek (márpedig leszivja, aki az ellenkezőjet állitja hazudik) akkor bizony ott nem fog elindulni az "agyban ráhangolódás".
Egytől egyik ezt látom az én ismerőseim között, kivétel nélkül.
viszont ott van a gyerek aki ha megkapja a nevelést akkor a mindenetek lehet..
ez az élet rendje, minden rendesen végzett munka nehéz..
szüleimnek összejött a kapcsolat korszakaitól függetlenül boldognak maradni..
Utolsó nagyon jókat ír. De az is igaz, hogy az agyam leszívj a gyerek, és azokon a napokon nincs kedvem szexelni a férjemmel. De azért a heti 2-3 beficcen, így is úgy is, nyilván éjjel, és nyilván nehéz néha még fennmaradni, de tudom, hogy férjemnek kell, ezért a szeretetem képes arra, hogy odategyem magam. Beszélgetni mi mindennap szoktunk, igényeljük, akár a gyerekeket néha mese elé ültetve is, mert azok is igen igénylik:-) Nálunk mindenki ontja a szót:-))))
De igen, megpróbálja a kapcsolatot, sok energia, néha a kényelmet le kell adni, s pihenés helyett egymással foglalkozni, stb.
Nem megy tönkre de alapjaiban változik meg minden.Ebben a helyzetben mutatkozik meg, mennyire tartozik össze egy pár.Támogatni kell egymást, rengeteg türelemre és toleranciára van szükség.
Tény, hogy megszűnik a sponteneitás, sokszor szervezést igényel a szex.Főleg ahol több gyerek is van,segítség meg 0.
Kisgyerek mellett sokkal fáradtabb, frusztráltabb mindkét fél.
Nagyon nehéz.Igényünk lenne a szexre de a gyerekek mellett még ott a férjem lwhetetlen munkarendje, ami mégjobban bonyolítja az egészet.
40 vagyok, 1 éves a kicsi, mellette van egy 12 éves is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!