Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos volt, hogy megpofoztam a feleségemet?
Figyelt kérdés
Tegnap este veszekedtünk. Ő elkezdte szidni az anyámat, aki már meghalt. Én mondtam rá valamit, már nem is tudom, hogy mit, de megpofozott. Én meg vissza kézből olyat lekevertem neki, hogy leesett a földre.
Tudom, hogy van egy olyan szabály, hogy nem ütünk meg nőt, de ha egy nő üt meg egy férfit, akkor az nem baj?
1. Ha az anyád egy hárpia volt akkor meg is érdemli hogy így beszéltek róla ,én meg halála utá is gyülölném .
2. Egy nőt nem ütünk meg soha ,ugy gondolom hogy elég lett volna ha lefogod csak.
3.Nem is értem miért irtad ki a kérdést hisz te 0% megbánást mutatsz .
4.Remélem hogy a feleséged elvállik ,aztán sirhatsz anyádhoz aki isten tudja milyen volt .
2019. márc. 28. 09:15
82/92 anonim válasza:
Ennek a "soha nem ütünk meg nőt" szabálynak akkor lenne értelme, ha a "kedves" hölgyemény nem él vissza vele. S igen, akkor is óbégat, meg pofozkodik, amikor nem lenne akkora oka rá, mert alaposan túlreagálta a dolgot.
Eleve ott kezdődik, hogy egy halott édesanyát szid, teljesen mindegy milyen okból, azzal már elvesztette a jogát BÁRMIRE.
2019. ápr. 26. 14:12
83/92 anonim válasza:
gyulolom ha megutnek egy not de itt nem te utottel eloszor. no vagyok sajnos en is eltem bantalmazott kapcsolatban de ha eloszor o utott akkor jogos hogy vissza is kapta. annyira hangoztatjak ma az egyenjogusagot MINDENBEN akkor miert kellene elturni egy ferfinek hogy elsokent ot ussek meg anelkul hogy visszaadna? legkozelebb majd a feleseg egy serpenyovel csapja le mert o a no. Utalatos dolog volt az egesz de a ferfi jogosan adta vissza a pofont. szerintem.
2019. máj. 17. 09:17
84/92 anonim válasza:
Utolsó: tehát tök mindegy, hogy valaki egy tíz dekás pofont ad, míg a másik ötven kilósat, a lényeg az, hogy meg merte tenni, így viselje a következményeit. Hát kívánom neked, hogy hozzanak ki egyszer úgy a sodrodból, hogy meggondolatlanul adj egy taslit és egy rohadt nagy pofont kapj vissza. Az ilyen mind megérdemli.
2019. máj. 19. 08:29
85/92 Clay Morrow válasza:
# 84
Aki kardot ragad.... :)
2019. máj. 19. 13:37
86/92 anonim válasza:
en nem utottem meg senkit megis akkora utest kaptam az exemtol hogy berepedt a dobhartyam es 45 % os hallascsokkenesem lett. 8 honapos terhesen ugy rugdosott ossze hogy beverzett a vesem. szoval ismerem a altalad felhozott "nagy tasli" fogalmat. ez a ferfi nem igy utott vissza hanem a noi mivoltatol tokeletesen vedettnek es igazsagosnak erzett no utott ELOSZOR. Egy ferfi se koteles elviselni hogy megussek. itt a hangsuly azon van hogy a NO utott eloszor mert biztos volt abban hogy nem kapja vissza. ha a no nem ut es ugy kap egy pofont akkor 100 % ig a ferfi cselekedete az elitelendo. de itt nem errol van szo.
2019. máj. 20. 07:10
87/92 Clay Morrow válasza:
# 84
Még egy dolog, aki szabályt sért, az viselje a következményeket! A való életben is úgy van, hogyha ellopsz valamit, illetve megversz valakit és tetten fognak, a sokszori többszörösét kell te "visszaadd", akkor miről is beszélünk? Jaj most nézzük el, mert egyszer megtette, mondjuk következmény nélkül, lássa az illető, hogy ezt neki szabad és még többet csinálja és lehet egy szerencsétlen napon pont egy olyannak húz le egy taslit aki széjjeltépi.
300 Ft-ba kerül egy buszjegy, mégis ha blicceléssel kapnak el, ennek hányszorosát kell helyben visszafizetni? ;)
2019. máj. 20. 13:20
88/92 anonim válasza:
Sok tudatlan idiota! A csaladon belulu eroszak nem csak a nokre vonatkozik!!! Nem csak no lehet aldozat, hanem a ferfi is! A nok mindig azert kuzdottek,hogy egyenjogusag..meg most meg jon ez a genderes baromsag is..Ha egy no elkezd utni egy ferfit, akkor a ferfi alljon es nevetgeljen!??? Itt a no kezdemenyezte a konfliktust es o flyamodott eroszakhoz, tehat jogosan kapta azt az atszallost! Ez nokent irom!
2019. jún. 30. 14:52
89/92 anonim válasza:
Szerintem jol tetted, legkozelebb biztos ugy elvernem
A segget is hogy raulni ne tudjon
2019. júl. 24. 04:06
90/92 anonim válasza:
Én nem ütöttem meg nőt még soha és nincs is ilyen szándékom, vagy hajlamom.DE! A konfliktust kezelni kell, úgy nem maradhat. Ha már odáig fajul egy kapcsolat, hogy már uralkodnom kell magamon, akkor én nem maradok a nővel, lepattintom hamar. Ha látom hogy agresszív, vagy szereti a hiriget, akkor mennie kell a francba. Én a normális, nyugodt felnőtt nőket szeretem:)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!