Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Szerintetek jogos volt, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek jogos volt, hogy megpofoztam a feleségemet?

Figyelt kérdés

Tegnap este veszekedtünk. Ő elkezdte szidni az anyámat, aki már meghalt. Én mondtam rá valamit, már nem is tudom, hogy mit, de megpofozott. Én meg vissza kézből olyat lekevertem neki, hogy leesett a földre.

Tudom, hogy van egy olyan szabály, hogy nem ütünk meg nőt, de ha egy nő üt meg egy férfit, akkor az nem baj?

2019. márc. 14. 17:56
 61/92 anonim ***** válasza:
19%
Most akkor kinek volt igaza? Már elvesztettem a fonalat. 😂
2019. márc. 16. 10:14
 62/92 anonim ***** válasza:
93%

Kérdező, ez nem a jogról szól. Egyik tettetek se volt jogos, se a szavaitok, se a mozdulataitok. Mit számít, hogy ki kezdte? Nem tisztelitek egymást.

A jogot a hajatokra kenhetitek. Szeretet, tisztelet és szelídség nélkül tönkreteszitek egymást. Még ha ki is békültök és begyógyulnak ezek a sebek a heg ott marad és ezekkel az emlékekkel kell együtt élnetek. Ha szóba jön a vitát kiváltó téma gyomorgörcsötök lesz és mindketten lapultok, nézitek a másikat, hogy na vajon most bunyó lesz belőle?

Mi volna, ha hoznátok néhány szabályt, tabut, amit SOHA nem hágtok át? Mindegy mit tesz a másik, még ha ő át is hágja te akkor sem - így legalább tudsz mire hivatkozni a békülésnél.

Felejtsd el a jogot, ez csak tönkretesz. Ha két ember csak a saját igazával foglalkozik akkor akár szét is mehetnek, mert két embert nem az igazság, hanem a szeretet tart össze.

Ha szeretnél békülni és folytatni a kapcsolatot akkor azt javaslom, hogy kérj bocsánatot azokért a dolgokért, amiket megbántál. Nehéz, de egy kicsit tedd félre a sérelmedet és csak a saját bűnöddel foglalkozz. Aztán figyeld meg, hogy vajon a feleséged képes lesz-e ugyanerre és a saját fájdalma helyett a tidére figyelni. Amíg mindenki csak a jussát várja addig ebből nem lesz béke.

2019. márc. 16. 12:06
 63/92 anonim ***** válasza:
33%
Azt ugye vágjátok, hogy a NŐ kezdte?
2019. márc. 16. 16:46
 64/92 A kérdező kommentje:
Annyi eszük nincs, hogy fefogják.
2019. márc. 16. 17:09
 65/92 anonim ***** válasza:
74%
Oké, de folytatni tényleg muszáj?
2019. márc. 16. 17:36
 66/92 A kérdező kommentje:
Nem muszáj. Csak ideges voltam. Ezt már nem lehet meg nem történtté tenni.
2019. márc. 16. 17:37
 67/92 anonim ***** válasza:
51%
A nő kezdte?? Veszekedés volt. Gondolom a kérdező kedves szavakkal simogatta a csaj lelkét, az meg csak úgy szidta az anyját. 😀😀😀😀😀😀😀😀😀
2019. márc. 16. 22:39
 68/92 anonim ***** válasza:
68%
Kérlek, mondd, hogy legalább elváltok.
2019. márc. 16. 23:32
 69/92 anonim ***** válasza:
74%
Tök mindegy kikezdte... A feleséged is egy bunkó (bár gondolom nem ok nélkül kezdte szidni az anyádat), és szégyellje magát hogy megütött.. DE te meg azt fog fel, hogy erősebb vagy és földre vágtad... Nem igaz, hogy nem érted mi a gáz? Ha te is adsz egy akkora pofont mint ő neked akkor mindketten kussolhattok..de nem ez történt.. Senki nem mondta hogy a csak nem hibás, vagy hogy nem volt idióta. Legközelebb kinyírod véletlenül?
2019. márc. 17. 18:40
 70/92 anonim ***** válasza:
37%
Üsd! Vágd! Megérdemli.....😂😂
2019. márc. 18. 17:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!