Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek jogos volt, hogy megpofoztam a feleségemet?
Tegnap este veszekedtünk. Ő elkezdte szidni az anyámat, aki már meghalt. Én mondtam rá valamit, már nem is tudom, hogy mit, de megpofozott. Én meg vissza kézből olyat lekevertem neki, hogy leesett a földre.
Tudom, hogy van egy olyan szabály, hogy nem ütünk meg nőt, de ha egy nő üt meg egy férfit, akkor az nem baj?
Kérdező, ez nem a jogról szól. Egyik tettetek se volt jogos, se a szavaitok, se a mozdulataitok. Mit számít, hogy ki kezdte? Nem tisztelitek egymást.
A jogot a hajatokra kenhetitek. Szeretet, tisztelet és szelídség nélkül tönkreteszitek egymást. Még ha ki is békültök és begyógyulnak ezek a sebek a heg ott marad és ezekkel az emlékekkel kell együtt élnetek. Ha szóba jön a vitát kiváltó téma gyomorgörcsötök lesz és mindketten lapultok, nézitek a másikat, hogy na vajon most bunyó lesz belőle?
Mi volna, ha hoznátok néhány szabályt, tabut, amit SOHA nem hágtok át? Mindegy mit tesz a másik, még ha ő át is hágja te akkor sem - így legalább tudsz mire hivatkozni a békülésnél.
Felejtsd el a jogot, ez csak tönkretesz. Ha két ember csak a saját igazával foglalkozik akkor akár szét is mehetnek, mert két embert nem az igazság, hanem a szeretet tart össze.
Ha szeretnél békülni és folytatni a kapcsolatot akkor azt javaslom, hogy kérj bocsánatot azokért a dolgokért, amiket megbántál. Nehéz, de egy kicsit tedd félre a sérelmedet és csak a saját bűnöddel foglalkozz. Aztán figyeld meg, hogy vajon a feleséged képes lesz-e ugyanerre és a saját fájdalma helyett a tidére figyelni. Amíg mindenki csak a jussát várja addig ebből nem lesz béke.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!