Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges hogy emiatt veszekszem párommal egyre többet?
Hidd el, ő is szenved tőle, ha ez vigasztal.
Szerintem jó, ha megérted, hogy egy férfi életében a szexualitás nagyon fontos, és örülhetsz, hogy kíván téged ennyi idő után is (igaz, nem írtad, pontosan mióta tart, de gondolom, nem tegnap óta).
Ez nem mindennapos, lásd a sok kérdést, ahol a nők panaszkodnak, hogy a férjük hozzájuk sem ér. Dehát nyilván az ember azt tudja a legnehezebben megbecsülni, amije van.
Amúgy te miért nem kívánod a párod? Szerintem ezen érdemes elgondolkodni, mert gondolom, régen ez nem így volt. Meg nem hiszem, hogy az az ok, hogy sokat akar szexelni, ahogy mondtad, régen ez tetszett is.
Maga a szex nem hiányzik, vagy csak a férjed?
11-re: Szerintem ez viszonylag új keletű kapcsolat, és addig nem volt baj, amíg csak összejártak. Akkor még hízelgő is lehetett, (mondjuk heti 2-3 összejárástól), hogy akar, engem akar, stb. Aztán megházasodtak, és mióta együtt élnek, azóta azért már strapás ez a kérdezőnek, napi szinten "elvárás" lett úgymond.
Jómagam 48 éves férjes nő vagyok, de bevallom, agyf...szt kapnék ettől. Mindezt úgy mondom, hogy 24 év házasság van mögöttünk, a férjem ápolt, értelmes, normális, segítőkész, szellemben is partner (jó-jó, tudom, ez "alap" mind, mondják legalábbis). Azt akarom kihozni belőle, hogy a tenyerén hordoz, és normális férj, a szex is jó vele. Ezzel együtt én szeretek egy vasárnap délután csak úgy összebújni egy jó filmet megnézve, vagy szeretem, ha összebújva olvasunk, este egymás kezét fogva éjfélig dumcsizunk. Csak úgy...
Amúgy a kérdező férje olyan nőt nem fog találni, aki 30-40 éven át minden nap szexel vele. Nekem az ilyen ember egy önző fhasz. Akkor is, ha a szexben figyelmes, mert lelkileg akkor is önző, biztosan értitek, mire gondolok.
Na, tisztázzunk valamit!
Egy egészséges férfi MINDEN NAP szeretne szeretkezni.
Ezt kéretik elkönyvelni.
---
Persze más kérdés, hogy ő se mindig tud, és ha éppen most, vagy előző nap szeretkezett, akkor viszonylag könnyen lemond róla.
És ha szereti a feleségét, és látja, hogy az nem akar/nem tud/valami baja van, akkor is lemondhat róla.
DE ATTÓL MÉG VÁGYIK RÁ!
Ezt kéne megérteni, hölgyeim...
merthogy nektek ez nem ennyire fontos (kivétel mindkét oldalon van, de csak kevés).
Egy házasságban az kb. a véget jelenti, ha a feleség nyűgnek érzi a szeretkezést.
Akkor vége mindennek.
Persze lehet még egy ideig húzni, de onnan kezdve már jó nem lesz.
" Sokat gondolkozom hogy tényleg ez a túlzott igény ami a szexualitás ellen hangol, vagy valami más baj van."
Szerintem ez a túlzott igény, ami a szexualitás ellen hangol. És az, hogy lényegében úgy veszi, alanyi jogon jár neki. Kár, hogy csak házasságkötés után derült ki. Én nem akarnék még 20 évet így leélni. (Amúgy teljesen értem, amit írsz, hogy jó pasi meg minden, de akkor sem.) A testem az enyém.
"Én egyáltalán nem tulajdonítok ennek akkora jelentőséget"
Na, EZ A BAJ, hogy ő meg igen!
ÉS ez NAGYON FONTOS kérdés, ezért minden erőtökkel azon kellene lenni, hogy valamilyen - MINDKETTŐNEK elfogadható - megoldást találjatok!
Ez fogja most eldönteni, hogy együtt tudtok-e maradni.
És ehhez mindketten kelletek, mint felnőtt, gondolkodó emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!