Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Házassagban élő nők, ti kaptatok a ferjetektől ékszert vagy bundát?
Nem voltunk házasságban, de hosszú komoly kapcsolatban voltam exemmel. Ékszert kaptam tőle, de nem ilyen méregdrága dolgokat, amire a kérdés enged követkztetni (mert mégis a bundával egy lapon említi)… a legértékesebb ékszer, amit kaptam tőle, egy ezüst ékszerszett volt (fülbevaló + medál), de vett nekem bizsut is, meg kézműves ékszert is, ha látta, hogy tetszik nekem.
Bundát nem, és őszintén, nem is örültem volna neki, nagyon nem a stílusom.
Minden alkalomra ékszert (is) kapok, mert tudja, hogy szeretem.
Van kettő bundàm, (műszőrme!), a másodikat tőle kaptam, de csak akkor veszem fel, amikor olyan helyre megyünk, ma pl megyünk bevàsàrolni, nyilvàn nem abban megyek.
Nem vagyok az a bundás típus.Szerintem nyanyás.Hacsak nem egy hófehér, csinos, szolid műszőrme kabátról lenne szó..Olyat elfogadnék.Ékszert még egy férfitól sem kaptam.Bár örülnék neki,mert azzal is kifejezné, hogy értékel annyira engem....
Ruhákat, virágot, ilyen apróságokat kaptam.Volt, akitől elektronikai cuccokat (video, vasaló ilyesmi ), ő volt amúgy is minden téren a legrendesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!