Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Annyira nem jó a szex az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Annyira nem jó a szex az asszonnyal, hogy már nem is vágyom rá. Mennyi időt kínlódnak így más férfiak, mielőtt félrelépnek?

Figyelt kérdés
2019. jan. 26. 02:08
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:

Még mindig tagad. Talán ő sem tudja, hogy mennyit. Ez fordítva van. A rossz szex miatt derült csak ki. Ami mondjuk nem javított a helyzeten. Ideje, lehetősége van rá bőven. Tuti ki is használja.

Csak mert a nők könnyedén lefekszenek idegenekkel, sőt sokszor direkt olyanokat keresnek szexre, akivel soha többet nem is fognak találkozni... És az egy éjszakás kalandokat sem vetik meg. Amelyik nővel beszéltem ilyenről, azoknak mindnek volt egy éjszakás szexben része, idegennel, és egyik sem bánta meg...

2019. febr. 1. 00:11
 32/38 anonim ***** válasza:
75%

Köszi.

Te legalább rengeteg energiát belefektetve, burkoltan közölted velem, hogy én tehetek mindenről. Az a baj, hogy nekem ő hiányozna. Fordítva ez nem igaz, mert délben válunk, estére már (legkésőbb) más alatt fekszik.

Akkor meg tényleg jobb elválni,ha ennyire utál már h válás estéjén már lenne neki más,már gyanitom h ez sose volt szerelmi házasság.. Amugy pasik ugyan ugy lefekszenek könnyenn másokkal,sőt jobban mint a nők, remélem azért asszonyka kimehet a házbol v a pincében tartod láncra verve :(

40N

2019. febr. 1. 00:21
 33/38 A kérdező kommentje:

Lehet, hogy érdekből vette csak el magát. Nem is tudom, mit hittem...

Nem, a pincében tartom, azt csinál amit akar. Már nem is érdekel.

Én inkább azt mondanám, hogy a férfiak 10%-a, viszi ágyba a nők 90%-át, egyéjszakás kalandokban. Nagyon sok férfinak egy sincs, de akinek van, annak nagyon sok. Nőknél meg csak kevés olyan van, akinek egy sincs, ha van egyáltalán. Mert ők még név nélkül is letagadják.

2019. febr. 1. 08:34
 34/38 anonim ***** válasza:
Váljatok,itt se szerelem se szeretet nincs,Félrelépnél,de ő meg nem érdekel,más alá feküdne simán,v épp fekszik is,minek vagytok együtt,ez sima lakotársi viszony.. Még az se mert semmi érzelem nincs..
2019. febr. 1. 16:03
 35/38 A kérdező kommentje:

Igazad van. De nem úgy tűnik, hogy mással jobb lenne. Akkor meg minek mozduljak a megszokottból?

Kell még egy kis kaland, aztán indulok a stiglickertbe... :-)

2019. febr. 1. 23:53
 36/38 anonim ***** válasza:

Tehet neked szar neki is legyen még,nemcsodálom h nem veled akar szexelni,én inkább maszturbálnék,v öngyilkos lennék ha ilyen férjem lenne ,biztos már ott hagytalak volna a francba :(

36N

2019. febr. 1. 23:55
 37/38 anonim ***** válasza:

Amiket írtál (az asszony mindig fadarab volt, de most lett eleged, előbb csak az előtted lévő kapcsolatai zavarnak, de tovább okoskodva már tuti vannak újak is, hiszen minden nő titkos egyéjszakás kalandokra hajt...), az alapján számomra gyanúsabb, hogy csak beleélted magad. Így máris csak az ő hibája a rossz szex, vagy legalább annyiról lehet fantáziálni, hogy hátha titokban mégis tud jobbat, vagy csak igazolást keresel, hogy megcsalhasd.

Persze nem biztos, hogy így van, nem ismerjük és lehet tényleg csak te vagy az áldozat. Az viszont elég biztos, hogy már nem szereted, és nem akarsz tenni a családodért.

2019. febr. 2. 10:18
 38/38 A kérdező kommentje:
De akkor miért nem lép le? Miért féltékenykedik, amikor női neveket mondok, vagy gyorsan lezárom a telefont, amikor jön, stb.
2019. febr. 2. 11:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!