Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan nők (feleségek) akiket a férjük nem elégít ki és emiatt félrelépnek?
Figyelt kérdés
Akik még nem tették meg sokat gondolnak rá?
Mi az oka annak, hogy nem sikerül nekik kielégíteni titeket?
2015. júl. 28. 18:18
1/8 anonim válasza:
Most komolyan így akarsz magadnak fogni egy asszonyt? Elég lejárt lemez..
3/8 anonim válasza:
Ennel bonyolultabb volt. Ha nincs szex esely sincs kielegulesre:-). De tenyleg ne itt keress ingyen szexpartnert.
4/8 anonim válasza:
Én is nagyon sokat gondolok rá,hogy milyen lenne másik pasival de valami mégis vissza tart!
5/8 anonim válasza:
Le leszek pontozva, de én több, mint 10 év után megtettem. Nem vagyok rá büszke, ez tény. A férjemmel testvérekként élünk, a szex mennyisége 0. Tudom, sokan mondanák, hogy váljak el, de ez nem olyan egyszerű, s nem az anyagiak miatt. Kisgyermekünk van, vidáman, szépen élünk együtt, nincs veszekedés, minden békés és ideális a fiunk rendezett gyerekkorának biztosításához, csupán ez az egy dolog hibádzik. Sokáig győzködtem magam, hogy menni fog szex nélkül is, de sok év után rájöttem, hogy mégsem. Sokat beszélgettünk erről a férjemmel, neki őszintén nincs rá igénye, s a legdurvább, hogy mással sem, pedig még azt is felajánlottam, hogy akár nyitottabbá is tehetnénk a kapcsolatukat ilyen téren, hátha rájön, hogy mégis vannak szexuális vágyai. Hárítja ezt a témát is. Nehéz döntés volt, de végül én léptem titokban, s azóta testileg kiegyensúlyozottabbnak érzem magam, viszont bűntudat is van rendesen. :(
7/8 anonim válasza:
Nem biztos hogy meleg. Lehet hogy csak aszexuális. Vagy éppen ő is azt csinálja, amit te csináltál. Csak ő rendszeresen. De látatlanban hülyeség ítélkeznem.
8/8 anonim válasza:
Köszönöm a teljesen normális válaszokat, bevallom, nem erre számítottam ezen az oldalon. Abban biztos vagyok, hogy nem meleg. Ha igazán őszinte akarok lenni magamhoz, már a kapcsolatunk elején is érezhető volt, hogy én szexcentrikusabb vagyok, mint ő. De hát a szerelem sok mindent elbagatellizál. S így szinte borítékolható volt, hogy a hosszú évek alatt ez még jobban lecsökken. A legdurvább, hogy ezek után már én is csak barátként, testvérként tudok rá tekinteni, akivel jól érzem magam, de szex már meg sem fordul a fejemben vele kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!