Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nem jó a szex az asszonnyal, hogy már nem is vágyom rá. Mennyi időt kínlódnak így más férfiak, mielőtt félrelépnek?
Neeem, nem kellett (lehetett) erőszakolni...
Szó sincs róla, én már megtanultam, hogy mindig a férfi a hibás mindenért. A nő meg csak áldozat lehet. Erről is én tehetek természetesen. Ezért nem is ez volt a kérdés...
Neeem, nem kellett (lehetett) erőszakolni...
Szó sincs róla, én már megtanultam, hogy mindig a férfi a hibás mindenért. A nő meg csak áldozat lehet. Erről is én tehetek természetesen. Ezért nem is ez volt a kérdés...
Ha a férfi megerőszakol egy nőt mg szép h a férfi a hibás..
Nem csodálom h elment a kedve a szextől.. Nincs több kérdésem.
58N
#12 Hát te csúnyán félreértettél. Sajnálom.
Nem, soha nem erőszakolta meg senki. Azt biztos elmondta volna.
Mindössze arra céloztam, hogy megszámlálhatatlan mennyiségű pasival feküdt le. Természetesen önként, élvezetből, egyik sem volt erőszak. Amit nekem letagadott, amikor rákérdeztem erre, majd a "beszélgetéseink" során derült ez csak ki.
Ha valaki valóban megerőszakol valakit (nemtől függetlenül) arról tényleg nem az áldozat tehet, hanem a bántalmazó. De ebben az esetben szó sincs erről, ezért eszembe sem jutott, hogy erre gondolsz.
Nem mindegy hány pasi volt előtted,az számit ami most van,az h nem élvezi alattad lehet nem az ő sara egyedül,sok férfi kezeli a nőt eszköznek akinek némán kell feküdni mig az ura kielégül,de ha te nem ilyen vagy elnézést.. Beszélgetni kéne,v ha ilyen gondok vannak,jobb szét menni és mindenki megy a maga utján tovább,kényszerszexnél rosszabb nincs se nőnek se férninek. De még mindig amondó vagyok h ő élvezi csak mással,ahol otthon nincs v szájhúzos a szex ott van szerető 90% ban..
58N
Nagyon nem mindegy. Ha mindegy lenne, akkor nem tagadná le a legtöbb nő az exeinek a számát. Büszke szeretnék rá lenni, nem szégyenkezni miatta. A mai napig abban a kisvárosban élünk, ahol ő tevékenykedett. De ennél sokkal nagyobb baj, hogy hazudott/hazudik. Ha az elején azt mondja, amikor kérdeztem tőle, hogy megvolt neki az egész város, akkor vagy elfogadom, vagy szakítok vele. De azzal, hogy letagadta, és majdnem szűznek állította be magát, kivette ennek a döntésnek a jogát a kezemből. Pedig lehet, hogy akkor mindketten boldogan élhetnénk mással. Ezt bizony csúnyán elrontotta. Meg se próbáld rám fogni.
Könnyen lehet, hogy félre is jár. Ideje, alkalma lenne rá.
Már közel vagyok a váláshoz, de nem (csak) a szex miatt. Viszont nem bánnám, ha a gyerekeimnek (már ha tényleg az enyémek) nem én lennék az első számú ellenségük. Ehhez viszont velük kell maradnom.
És hány ex fér bele,nulla? kettő engedélyezett? 4 az már sok? Legyünk nektek szüzek? Persze h hazudunk,mert utána kb le vagyunk k---vzva mert volt adott pasi előtt életünk,kapcsolatunk,akár szex kapcsolat is ami tök normális,mert nem mindenki akar adott életszakaszában pl munka miatt rizsát a szex köré,és merjük élvezni a szexet is,nem csoda h nem akar lefükdni veled,én se feküdnék le veled,ha nem élvezi sz-r frygid fadarab ha meg élvezi és nem szüz b-dös k---rva..
40N
Nem csak nekünk, magatoknak hazudtok, leginkább. Mert tudjátok, hogy szégyen, amit műveltek. Mert semmi tartása sincs az ilyen nőknek.
Ha az lenne a normális, amit mondasz, akkor büszkék lennétek rá. Nem itt hisztiznétek, és főleg nem hazudoznátok róla. De ez mégis ér annyit a ribizliknek, hogy eljátszák bárki bizalmát, és tönkretegyék a saját gyerekeik jövőjét is.
Kicsit sem normális! Vagy ha az, akkor legalább ne hazudjatok róla! És főleg ne a férfiakat hibáztassátok azért, mert ti ribizlik vagytok. Az az adott nő saját döntése, és nem más férfiak hibája. Még akkor sem, ha az ilyen nők vannak döntő többségben...
Szóval nulla ex a normális csodálatos és ha volt vkinek párkapcsolata előtted akár egy is az m
r számodra k urva.... Kezdem érteni asszonnyak miért látod a fején h nem élvezi veled,sajnálom szegényt,keressél helyette szüz nőt. :( Remélem nincs lányod,őt is szüzen adnád át a pasinak akit kinéztél neki.. Ti persze csajozhattok,dughattok orba szájba,de mi legyünk 30 évesen is nektek szüzikék h használhassatok minket kielégülésre... No comment hányok az ilyentől..
40N
Miért lennek beteg,egészséges nő vagyok,nem apáca meg frigid v aszexuális. Nem én várom el a páromtol h szüz legyen..
40n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!