Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Annyira nem jó a szex az asszonnyal, hogy már nem is vágyom rá. Mennyi időt kínlódnak így más férfiak, mielőtt félrelépnek?
Szerintem is gáz, hogy az asszonyt elítéled az előző kapcsolatai miatt. Amíg nem tudtál az exeiről, addig jó volt a szex? Ha igen, akkor a te hozzáállásod változott vagy mondtál neki valamit ezzel kapcsolatban, amivel megbántottad.
A nőknek pedig az előjáték a fontos, ami nem ott kezdődik, hogy este aktust kezdeményezel vagy az ő kezdeményezésére vársz, hanem hogy előtte reggel megölelted, puszit adtál, köszönsz, ha valamiért kellene, tudsz bocsánatot kérni, megsimogatod csak úgy a hátát, megköszönöd, ha pl. felöltöztette a gyerekeket, és nem degradál a házimunka. Hidd el, ha kedves vagy hozzá és udvarolsz (és ezekhez még virágcsokor vagy vacsora sem kell, tök ingyen van), pár nap és újra beléd szeret, tisztelni is fog, és akkor lesz az ágyban is rendben. De ehhez az kell, hogy kockáztasd a büszkeséged és előbb szeresd - szóval előbb a befektetés, aztán a lefektetés :) A férfiak fordítva működnek, a szex után hálából kedvesek és a szex számukra a kibékülés eszköze is, de a nők a kedvességre indulnak be, sok éves házason is, és megbántva vagy megalázva bizony pont nem hajlandók szexelni, max. elviselik, ha különben még rosszabb helyzetbe kerülnének. Azt a fránya késztetést a szexre - félrelépés fontolgatása és önsajnálat helyett - vedd nem véletlenül beépített figyelmeztetésnek: "légy megint kedves az asszonyhoz". Valamiért csak hozzád ment...
Nem elítéltem miatta, de abban igazad van, hogy nem is tetszik. Direkt kiemeltem, hogy az a baj, hogy még mindig hazudozik róla. Pedig mostanra már nem is "számít".
Nem, addig sem volt jó. Csak sokáig abban bíztam, hogy összecsiszolódunk. Aztán, amikor jobbá akartam tenni, és elkezdetem ténylegesen kérdezgetni, hogy mit, hogy szeretne, akkor kezdett kiderülni a szégyen. Ergo, ha csak fele olyan szenvedélyes lett volna, mint egy guminő, akkor sosem derül ki, hogy átvert. De 20 év hazudozást, neki sem bocsájtok meg. Szex iránt "érdeklődést" csak akkor mutatott, amikor teherbe akart esni. Hiába is kérdeztem, mindenre azt mondta, hogy jó így. Csak akkor nem tudom minek játszott meg két orgazmust a kezdetektől, míg nekem csak egy volt.
Volt ilyen előjáték is, amit írsz. Alapból ilyen voltam. Csak leszoktam, mert ahányszor hozzá értem, annyiszor lökött el, és kapott dührohamot tőle. Azt már tudjuk, hogy mit várnak a nők. De mit nyújtanak ezért? Mert én ennél többet adtam neki, de viszonzás sosem volt. Mert ő soha egyszer sem kért bocsánatot, sőt manipulált is, és sokkal nagyobb a büszkesége is. Volt idő amikor nagyon szerettem. De ezt már kiölte belőlem...
Lehet, de azzal csak a nők járnak jobban, a férfiaknak ritkán jön be.
Vagy hozzám jönnél? :-)
Eszem ágában sincs.. Persze nem akarsz válni csak félre kurnál,meg bántani akarod őt lelkileg,szerintem ez csak bosszu,h ne lehessen boldog mással ha veled nem az.. Amugy ha válni akar el fog válni,v előbb lép ő félre,ha értelmes nő nem boldog az kilép,nem szenved a pasi alatt évekig..
36N
Gyerekcsinálás időszakában minden gyerekre vágyó nő jobban beindul, ez nem meglepő, és sokszor a férfiak vissza szokták sírni, de bűnnek azért nem mondanám. Szerintem sem szerencsés sem nőnél, sem férfinél, ha sok tapasztalattal indul (és talán ő szégyelli ezt, vagy talán csak nem érti, neked miért fontos, mert neki már nem az) és másokkal hasonlítgatja össze a párját, de az sem, ha erről folyton féltékeny képzetei vannak. Egy házasság azért jó esetben kezdéskor ígéret, menet közben pedig folytonos törekvés arra, hogy (a múltat a felek maguk mögött hagyva) mindketten egyként tudjanak gondolkodni, hisz a másik jó közérzete a saját érdekük is.
Ha 20 éve vagytok házasok, gondolom voltak már hullámvölgyek (vagy kamuzol). Ha most ilyen ki tudja milyen régi, magas és egyre megszokottabb falak közt éltek, amiben nincs kommunikáció, csak hatalmi harc és várakozás arra, hogy a másik alázkodjon és a másik változzon meg, kizárt dolog, hogy ő nem kínlódik. Azt nagyon nem tartom életszerűnek, hogy a szexet elszenvedi, hogy ne piszkáld vagy hagyd utána aludni, de a kedvességedből nem kér. Azt igen, hogy a te minden "jótéteményed" is csak mártíromságként, alamizsnaként vagy időzőjelben volt odavetve, vagy utalásként arra, hogy mit vársz este cserébe, és ezért ért csak ugyanennyit. (Egyébként meg hány éves, nem klimaxolhat? Mert attól bizony alacsonyabb a libidó, de a nőgyógyász vagy a háziorvos lehet, tud rá ajánlani valamit.) Ha fontos neked, akkor menjetek párterápiára vagy wellnessbe vagy randizzatok keddenként az óra alatt... bárhová, ami közös idő gyerekek nélkül. Akit szeretünk (vagy újra szeretni akarunk), annak meg tudunk bocsájtani, nem akarjuk megalázni, érdekelnek az indokai, gondolatai, és nem irigykedünk rá, hogy biztos neki jobb lehet..., de ez nem könnyű és nagyon nem magától jön. A megbocsájtást (ha ezt választod), először el kell határozni (és nem felejtést jelent, azt nem lehet kierőszakolni), aztán szép lassan, akár hetek, hónapok múlva, mint egy nagyon hosszú vonat mozdonya után végre az utolsó kocsija, érik be érzésként is.
Mindenki csak magán, a saját hozzáállásán tud változtatni. Ha úgy érzed, te erre nem vagy képes, ne bántalmazd tovább az asszonyt a kötelező szexxel és magadat se erőltesd meg hiteltelen jópofizással. Nem kell rögtön válni (meg félrelépni se még egy érző embert belevonva a katyvaszba, gyakorold az önuralmat és oldd meg magadnak, ha unod a "főztjét"), csak tartsatok egy kis távolságot (költözz külön szobába vagy lakásba) aztán meglátod, hiányoztok-e egymásnak, lesz-e valaha bármelyikőtök az az okosabb, aki először enged... vagy 20 év után fellélegeztek, hogy jé, ez így mennyivel kényelmesebb. A gyerekek meg, gondolom, már minimum iskolások, nem hiszem, hogy válás esetén elfelejtetnének téged, ha eddig szeretetteljes volt velük a kapcsolatod, és ha van egy kis esze, az exfeleséged sem akarja majd, hogy ne tudja lepasszolni neked őket hétvégékre. És utána keress másik, ideálisabb jelöltet, akinek pont te kellesz.
Köszi.
Te legalább rengeteg energiát belefektetve, burkoltan közölted velem, hogy én tehetek mindenről. Az a baj, hogy nekem ő hiányozna. Fordítva ez nem igaz, mert délben válunk, estére már (legkésőbb) más alatt fekszik.
Minek kamuznék? Jó dolgokat írtál, már majdnem mindet ki is próbáltam, vagy mondtam is neki. De egyik sem érdekli. Nálunk fordítva van. Őrá igaz, minden, amit a nők a férfiakra szoktak mondani. A szexet már ő is hiányolja, és szóvá is tette már. Akarná is, de így már nekem nem kell. Tudom, hogy mások alá fog feküdni, sőt biztos meg is tette már. Én még kínlódok, sajnos nem vagyok olyan, mint a nők, hogy ismeretlennel is lefekszenek. Nekem egy éjszakás kalandom, soha nem volt, és soha nem is lesz. Ezt azért irigylem a nőktől, hogy egy, vagy inkább sok idegennel is képesek lefeküdni...
Most akkor az előtted (20 éve?) volt és valameddig letagadott partnerei keltenek benned akkora bizalmatlanságot, hogy rámegy a szexuális életetek a gyanakvásra, vagy tényleg megcsalt? Nem mindegy.
Nem azt írtam, hogy minden a te hibád - sem téged, sem a feleségedet nem ismerhetjük meg ennyiből -, hanem hogy mindenki csak önmagán tud változtatni, ezért érdemes ott körülnézni, ha akarsz.
(Pl. ha ő szerinted egy férfiasan könnyűvérű nő - te meg egy nőiesen kedves és hűséges férfi? -, akkor nem tudom, hogy lyukadsz ki oda, hogy minden nő ugyanolyan... Lehet, hogy csak a keserűség miatt írtad, de ez nem vonzó hozzáállás.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!