Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, hogyan élitek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan élitek meg, ha párotok teste megváltozik (értsd: olyan mértékben megcsúnyul, hogy már semmilyen szexuális vágyat nem kelt bennetek)?

Figyelt kérdés

Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem egy Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem a teljes testre kiterjedő, erőteljes lottyadásról, ráncosodásról, összeaszalódásról. Ami bizonyos kor fölött sok nővel előfordul.

Marad a sötétben szexelés marok marcsával kiegészítve? Tegyük fel, hogy nem vagy öreg, mondjuk 40 körül vagy, és emiatt nem akarod elhagyni a nőt, akivel az eddigi életedet leélted (különös tekintettel arra, hogy a kinézete alapján már nem is lenne esélye másik férfit találni).

Őszinte válaszokat kérek, mivel ez egy valós jelenség, és sok férfi küzd vele. Nem vagyok nőgyűlölő, se hímsoviniszta, az ezzel kapcsolatos vádaskodástól kíméljetek meg. Attól még, hogy nem sokat beszélünk róla, ez egy létező jelenség, ami sok embert érint. Csak kíváncsi vagyok, ki hogyan éli meg ezt, és hogyan kezeli (ha kezeli).

2019. jan. 24. 18:03
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:

Utolsó! Te aztán kemény csávó lennél! Csak aztán majd nehogy terád jöjjön a frász h elhízol! Mert húszévesen lehet nagyszájúnak lenni, de a korral csökken az agyiu aktivitás, kollagéntermelés leáll, zsír meg jön felfele!

Sportolhat, de nem fog a sportra reagálni a szervezete, max kicsit feldobja a vérkeringését, de hormonok nélkül nem fog izmot kollagént építeni, de zsírt se bontani!

2019. jan. 26. 23:06
 42/51 anonim ***** válasza:

Ezert kell olyan embert hazastarsnak valasztani akinek nem a testebe szerettel bele hanem a lelkebe

A test csomagolas

Aki neked szep az reggel is szep

2019. jan. 27. 09:30
 43/51 Andi80018 ***** válasza:
Először is itt a kérdező gondolom nem az öt kiló felesleggel rendelkező nőkről beszél, hanem a kórosan elhízott nőkről, akik nem betegség miatt híztak el, hanem igénytelenség miatt. Egyébként természetesen a klimax idején változik a szervezet, főleg nőknél, de ez kb 42-45 éves korosztály. Erre is léteznek már jó táplálék kiegészítők, amik segítenek. És ismét mondom, nem az ilyen nőkről beszél a kérdező. Persze, 20 évesen más a szervezet, viszont aki sportos életmódot folytat, gyerek mellett is, és a férj is hozzájárul ehhez, együtt sportolnak, el tud menni a hölgy edzeni, ja, és persze nem zabálnak össze mindent, azért karban lehet tartani a testet. Sok 18 éves lány szarabbul néz ki, mint akiket én látok a teremben, ahová járok. 40 feletti nők, fullos alakkal. És dolgoznak, szóval nem az eltartottakról beszélek. Ez igény kérdése. Ráadásul azért is veszélyes ez az elhízás, mert az vettem észre, hogy ha az anyuka elhízott, akkor a gyerek is az, 10-12 éveseket láttam, legalább 15 kiló súlyfelesleggel. Valószínűleg a gyerek se mozog semmit,aztán meg majd 20 évesen picsog szegény, hogy nincs nője, palija.
2019. jan. 27. 10:05
 44/51 Andi80018 ***** válasza:
Ja, és kedves 41-es, 38 évesen is ez a véleményem, és ha gondolod, akkor eljöhetsz velem edzeni, és láthatod, hogy kox nélkül is reagál ennyi idős test is a súly emelésre. Amúgy meg nem versenyformáról van szó, csupán egy tónusosabb, formásabb alakról! :-)
2019. jan. 27. 10:30
 45/51 anonim ***** válasza:

Komolyan ennyi embernek csak a kulso szamit ?

A szeretet nem hiu nem irigy nem onzo...

2019. jan. 27. 11:01
 46/51 anonim ***** válasza:
Hát én hiába sportolok hati 3x, max azt tudom elérni,mhogy ne hízzak tovább. 45 éves vagyok, bizony ilyenkor már megváltoznak a hormonok, másképp működok a test. Ugyanazzal a diétával, amivel terhesség után 15 éve 3 hónap alatt lement 12 kg, most csak 2. ☹️
2019. jan. 27. 13:05
 47/51 Andi80018 ***** válasza:

Lehet változtatni kell a diétán, illetve az edzés módszeren. Egyértelmű, hogy ami 15 éve működött, az a változó korban nem úgy fog. Ez a cikk pl leírja, hogy ha mentálisan rendbe tudja a nő tenni magát ebben az időszakban, amiben elég sok táp.kieg segít,illetve vannak ehhez értő szakemberek is, akkor nem lesz gond. Mondjuk én ezzel a dologgal nem foglalkozom még, csak pár cikket meg terméket néztem itt hirtelen. :-)

[link]

2019. jan. 27. 14:16
 48/51 anonim ***** válasza:
Lehet nem a diétába meg a edzésbe kéne ennyio energiát fektetni, hanem hormont szedni, vagy olyan vmit ami gátolja a dns romlását.
2019. jan. 27. 16:50
 49/51 anonim ***** válasza:

Ha körbenézek az ismerőseim között, nagyon nem függ össze azzal a külső, hogy milyen tartós és/vagy boldog valakinek a párkapcsolata. Ismerek régen is kifejezetten hátrányos külsejű nőket látszólag öregen is boldog házasságban, a párjukkal még összébb csúnyúlva olyan cinkosul viselkedéssel, hogy... és magukra nagyon is adó vénlányokat is, akik világéletükben ráértek image-t építeni, mégis valahogy csak a virágról virágra szálló típusú férfiakba botlottak bele.

Aztán meg az esztétika nem erotika :) - valakinek mondjuk pont a nagy fenék érdekes, vagy az ötletesség, vagy a hajlandóság..., hogy példát mondjak, s mellé a szeretet pedig sok hibát megszépít és persze sok mindent el is tűr, ha épp muszáj. Meg néha az önzőség is, ha jól főz :)

És hogy csatlakozzak az előzőekhez: olyat még nem láttam, hogy csak a nő lesz csúnyább :) Mindenki megöregszik, nekem bizonyos ponton túl a sok konzerválás néha lehangolóbb... Múltkor mentem egy csinos lábú, jó tartású miniszoknyás nő mögött, aztán megfordult és az arca volt vagy 70.

2019. febr. 1. 17:06
 50/51 anonim ***** válasza:

erdekes kerdes valoban. mi 42 eve vagyunk hazasok, en 64 a ferjem 63 eves. amikor osszekerultunk valoban GYONYORU VOLTAM az a tipus aki utan forognak az utcan a nok is. tizenevesen modellkent dolgoztam aruhazaknak , ekszeruzleteknek de voltam aktmodell is, versenyt nyert a kepem egy orszagos fotokiallitason 54 Orszag nevezettjei kozul. ezt azert irom mert 39 evesen rakos lettem mellmutet (utana rekonstrukcio) hasmutetek sorozata hizas 30 kilo, fogyas 20 kilo le meg fel a gyogyszerek hatasara. mostanra egy atlagos kulsejuk no vagyok aki nem csunya de mar csak halvany emleke annak a bombazonak aki voltam. a ferjem ugyanugy kivan es szeret a sexualis eletunk sokszor akitivabb mint amire nekem szuksegem lenne. megvaltozott a testem nem kicsit de a ferjem szerelme es sexualis erdeklodese nem valtozott meg. lehet hogy en szerencses vagyok mi oriasi szerelembol hazasodtunk, sok tragedian mentunk keresztul de ez a szerelem mindennel erosebb volt es kibirtunk egyutt mindent. Ezzel azt akarom mondani hogy van ilyen ferfi akit a kulsoseg nem befolyasol az erzelmeiben. nem tudom mi lenne ha mondjuk annyira eltorzultam volna egy balesettol amit Neha latni de azt hiszem akkor is velem maradt volna. mas kerdes hogy miterezne vonzodas teren az agyban. de azt hiszem sok ferfit ha nincs ennyire eros erzelmi kotodes ( a ferjem rendkivul romantikus es a felfogasa is olyan hogy pl. ha meghalnek nem hazasodna ujra mert szerinte egy eletben egyszer hazasodjon az ember de az elete vegeig szoljon). szoval azt hiszem sok ferfit megvisel a nagy testi valtozas es nem biztos hogy ezert el kell itelni. minden eset mas, viszont ha megundorodik a tarsatol akkor barmilyen fajdalmas is talan jobb ha elvalnak minthogy olyan legkorben eljek le az eletuket.

az en ferjem is valtozott , nem annyit mint en de nekem se szamit ez a resze a dolgoknak. ja , es en fiatalon is sotetben meg felhomalyban szerettem szerelmeskedni;-)))

2019. máj. 17. 09:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!