Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogyan élitek meg, ha párotok teste megváltozik (értsd: olyan mértékben megcsúnyul, hogy már semmilyen szexuális vágyat nem kelt bennetek)?
Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem egy Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem a teljes testre kiterjedő, erőteljes lottyadásról, ráncosodásról, összeaszalódásról. Ami bizonyos kor fölött sok nővel előfordul.
Marad a sötétben szexelés marok marcsával kiegészítve? Tegyük fel, hogy nem vagy öreg, mondjuk 40 körül vagy, és emiatt nem akarod elhagyni a nőt, akivel az eddigi életedet leélted (különös tekintettel arra, hogy a kinézete alapján már nem is lenne esélye másik férfit találni).
Őszinte válaszokat kérek, mivel ez egy valós jelenség, és sok férfi küzd vele. Nem vagyok nőgyűlölő, se hímsoviniszta, az ezzel kapcsolatos vádaskodástól kíméljetek meg. Attól még, hogy nem sokat beszélünk róla, ez egy létező jelenség, ami sok embert érint. Csak kíváncsi vagyok, ki hogyan éli meg ezt, és hogyan kezeli (ha kezeli).
Hölgyeim! Ki a troll?
Szerintem az, aki nőként idejön észt osztani egy "Férfiak!" megszólítással kezdődő kérdés alá, az bizony egy par excellence troll.
Sajnálom, ha sokatoknak elevenébe találtam, senki nem mondta, hogy ez nem egy kényes kérdés. De hogy ekkora kotkodálást okozok vele a baromfiudvarban, azt őszintén nem gondoltam. :D
Nem vàlasztok olyan nőt aki nem sporttòl aki nem diètàzik aki nem figyel oda,azzal nem egymàst keressük.
Ha sporttòl,tudatosan èl,tàplàlkozik,szedi a vitaminokat akkor ezek pont kiküszöbölhetőek.
Anyukám nem sportol, cigizik, néha sörözik. NAgyon szép a bőre.
Nála pár évvel fiatalabb ismerős pasi nem cigizik, nem iszik, k...rvára sportol, a teste nem zsíros, de az arca olyan hogy húúúú. Nem csak ők az egyetlen példa.
Ezt valamelyik komment miatt írtam.
Mesélek a nagymamámról kicsit. 92 éves koráig élt és 85 éves koráig ilyen ötvenes évei végén járó nőnek nézett ki. Nem volt szüksége botra sem gyógyszerre, gyakorlatilag olyan volt, mint egy kutya...kifejlődik, aztán sokáig csak a foga alapján mondod csak meg róla, hogy ez most egy 5 vagy 10 éves kutya, aztán elvan még pár évig így és hirtelen összeszakad és meghal. Érdekes dolog, hogy minden élőlény él így van, csak mi haldoklunk 30 éves korunktól. :D
Na vissza a nagyira... ott kezdődik, hogy ha 10 kilométeres körben, ha valahova kellett menni, oda gyalog ment és biza minden nap kellett menni valahová. Napi ötször étkezett, normál vegyes étrenden volt, semmi kirívó, mellé multivitamin és bérescsepp. Minden reggel tornázott, konkrétan még 90 évesen nyitottam rá, hogy tolta a guggolást és a fekvőtámaszokat hálóköntösben :D. Egy gyúrós legyintene lehet, de egy ennyi idős embertől nem rossz a 3x10 erősítő gyakorlatokból. Kente magát ezerrel, néha az arcomat kapartam, hogy neki 110 a nyugdíja, nekem 70 a nettóm és még kellett neki egy húszas az utolsó hétre, persze, adtam neki :) . Rengeteget énekelt, olvasott és baromi sok rejtvényt fejtett, így agyilag is penge maradt végig. Mikor rákérdeztem, hogy a fenébe csinálja, akkor mondta, hogy csak amit láttam tőle + (hölgyeim, ezt otthon ne próbálják ki) "mikor nyugdíjba mentem odaálltam nagyapám elé, hogy Pityu, én a szexet abbahagytam, innen is nyugdíjba megyek" mikor az öreg rákérdezett, azt a választ kapta, hogy "mert a használat mindennek árt" :D.
Na ennyit róla, nyilván genetika is közre játszott, de azért szerintem nem lett volna ilyen jó bőrben, ha nem vigyáz magára és az egészségére. Aláírom, hogy löttyedünk, de úgy gondolom képesek lennénk később vagy kevésbé löttyedni, mint ahogy tesszük (önhibánkból). Szerintem mindenkinek megéri az a napi 1-2 óra, amit így okosba magára szán minden nap. És ne gyertek a gyerekkel meg a munkával légyszi, mert a pápa és a mama is dolgoztak valamint két gyereket felneveltek.
A kérdés önhibán kívül eső részére is válaszolván sajnálnám a dolgot és ki tartanék mellette, mert ha 40x évesen még vele vagyok, akkor az nem véletlen, hogy ennyi ideje vagyok vele.
32/f
Inkább azon aggódj kérdező, hogy neked, hogy fog felállni a farkad 45 után.
Ha még tudnál is szerezni egy fiatal nőt (kétlem), megdugni már képtelen lennél. Szerencsésnek mondhatod magadat, ha melletted marad egy "összeaszott" nő annak ellenére, hogy te is "összeaszott" leszel, illetve a farkad sem fog már felállni.
Hű, hát kaptál itt elég durva írásokat!
Hát öregedés nem az amit a média tol! Ez tabu téma.
Mindenki küzd a korral. Ez nem egy jó dolog, de igazságtalan ítélkezni vki felett mert korososdik.
Számít az életmód, de nem minden, hormonoktól, stesztől is függ a dolog.
Úgyhogy én azt tanácsolnám neked, h ezt a problémát tudnád úgy orvosolni, vagy legalább javítani rajta, ha együtt járnátok a nőddel mozogni, kedves lennél vele,hogy jó hangulatza legyen, meg együttérző.
Befizetnéd komoly arckezelésekre, vagy masszőrhöz, ha szükség van rá arcplasztika, meg kavitációs gépek.
Ha már ennyi éven kiatrtott melletted meg szeretett téged akkor ennyit megtehetsz érte te is szeretetből.
" konkrétan még 90 évesen nyitottam rá, hogy tolta a guggolást és a fekvőtámaszokat hálóköntösben "
Ez nagyon édes :D
Remélem én is elbírok majd ezekkel ennyi idősen :)
Amúgy mg ti is belekotnyeleskedtek a nőknek szánt kérdésekbe, kibírható, de mások leszólása, kritizálása nem éppen korrekt.
Ha szeretnéd járj mindig 20 évesekkel, majd meglátod megy-e :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!