Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Férfiak, hogyan élitek meg,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, hogyan élitek meg, ha párotok teste megváltozik (értsd: olyan mértékben megcsúnyul, hogy már semmilyen szexuális vágyat nem kelt bennetek)?

Figyelt kérdés

Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem egy Nem egy műtéti hegről vagy egy megreszkedett ciciről beszélek, hanem a teljes testre kiterjedő, erőteljes lottyadásról, ráncosodásról, összeaszalódásról. Ami bizonyos kor fölött sok nővel előfordul.

Marad a sötétben szexelés marok marcsával kiegészítve? Tegyük fel, hogy nem vagy öreg, mondjuk 40 körül vagy, és emiatt nem akarod elhagyni a nőt, akivel az eddigi életedet leélted (különös tekintettel arra, hogy a kinézete alapján már nem is lenne esélye másik férfit találni).

Őszinte válaszokat kérek, mivel ez egy valós jelenség, és sok férfi küzd vele. Nem vagyok nőgyűlölő, se hímsoviniszta, az ezzel kapcsolatos vádaskodástól kíméljetek meg. Attól még, hogy nem sokat beszélünk róla, ez egy létező jelenség, ami sok embert érint. Csak kíváncsi vagyok, ki hogyan éli meg ezt, és hogyan kezeli (ha kezeli).

2019. jan. 24. 18:03
1 2 3 4 5 6
 21/51 The pale emperor ***** válasza:
20%
Én értem, hogy a férfiak is de nem ez volt a kérdés. Mimt ha valaki megkérdezné, hogy mennyi az idő te meg azt válaszolnád, hogy pörkölt. Nos, ez az idegesítő abban amikor valaki feltesz egy kérdést aztán nők tucatjai rohannak oda válaszolni, hogy ők aztán nem olyanok.
2019. jan. 24. 18:44
 22/51 anonim ***** válasza:
44%
Na #16-os mit szólsz #19-hez? :D Még kihagytad azt hogy mellé a karrierjük is tökéletes mindegyiknek.
2019. jan. 24. 18:46
 23/51 The pale emperor ***** válasza:
25%
Hát nem semmi komolyan. Remélem valaha leszek csak fele olyan jó, és sikeres nő mint az itteni nők, komolyan.
2019. jan. 24. 18:47
 24/51 anonim ***** válasza:
82%

Viszont elég dehonesztáló, hogy a nőkre ez egy tipizálás. Nem mind ilyen, sőt. Az átlag azert nem hagyja el magát. Szóval igen, ahogy az egyik hsz írta, az atlag a varázsszó

. A löttyedt- slampos macinadrágos nő meg a topmodell közt van az, ami jellemző. Dehonesztáló na az egész , meg ha belegondolok,a kérdésfelvetés is.....

2019. jan. 24. 18:49
 25/51 A kérdező kommentje:

Nem kötelező magadra venned, sehol nem szerepelt a kérdésben, hogy "minden nő", és miért lenne dehonesztáló tényszerűen leírni egy természetes folyamatot. A kérdés nem is erre vonatkozott, ha esetleg sikerülne túllépni a sértett női önérzeteden (amit nem sértett meg senki), és értelmezni a kérdést.

2019. jan. 24. 18:54
 26/51 A kérdező kommentje:

Tökéletesen leírtad. Kár, hogy a válaszokat elnézve önbeteljesítő jóslattá vált.

2019. jan. 24. 18:55
 27/51 anonim ***** válasza:
83%

Éppen azért teszik fel az ilyen és hasonló kérdéseket, utána meg kuncognak otthon a félhomályos kis kuckójukban a gyakori troll ügyeletesei.

Még azt is kinézem belőlük, hogy ők a 46 éves büszke megmondók is :D legyen mire alapozni a nők hülyék szalagcímet.

2019. jan. 24. 18:55
 28/51 anonim ***** válasza:
96%

jajj, forgathatod, csűrheted , csavarhatod.... de akkor tán olvasd el mit írtál , -> -> szinte jelenségként kezeled ezt.

.Az én önérzetemmel minden oké amúgy, pláne hogy én ( még egy ideig xd ) keltek szexuális vonzalmat a pasimban....

NADE. Igazad van, hagyom a férfitarsaidat is érvényesülni , hajrá !

2019. jan. 24. 19:00
 29/51 peca1000 ***** válasza:

Takaró alatt sötétbe nem olyan vèszes :)

Vagy fürdőben, okos telefonra letöltött szép nénikre huzogatás :)

2019. jan. 24. 19:01
 30/51 anonim ***** válasza:
#27! ez nagyon jólesett ! :))
2019. jan. 24. 19:01
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!