Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hozzàmennétek olyan sráchoz, aki köztudottan nem veti meg a piát?
Figyelt kérdés
Ha olyan srác lenne, akiről mindenki tudja, hogy sűrűn részeg, de egyébként jó fej. Ettől eltekintve hozzàmennétek?2019. jan. 18. 08:56
5/18 anonim válasza:
Semmilyen formában, semmilyen időközökkel nem tűröm a részegséget. Egy felnőtt eöber tudjon viselkedni.
7/18 anonim válasza:
Biztos,hogy nem.A barátnőm megtette,nemrég született meg a babájuk.Már terhesen is állandóan veszekedett vele,a sűrű eljárások,bulik meg piálások miatt,meg hogy majd erről álljon le ha gyerek megszületik.Most úgy néz ki,hogy a barátnőm otthon ül a gyerekkel,a férje meg heti két éjjel dolgozik,heti 4 esetén elmegy és piál,és jó esetben egy estét otthon tölt és "csak" sörözik.Tudod kinek kellene ez.Mondjuk én utálom a piásokat.
8/18 anonim válasza:
Én se vetem meg de nem kell atomrészegre inni magadat minden nap, igazából úgy elég unalmas is lenne egy idő után..
9/18 anonim válasza:
Barátkozni sem tudok olyanokkal akik sűrűn részegek. A gyerekkorom miatt ez nekem hatalmas akadály (részeges szülők, verések, szétszakadt kapcsolatok). És nagyon sok időmbe telt normális kapcsolatot kialakítani az alkohollal. Értsd: nem megvetni ha valaki néha iszik, vagy van kedvenc itala, vagy tart otthon alkohokt különleges alkalmakra. Mert ezeket megvetni nem egészséges, viszont részegnek lenni duplán nem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!