Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hozzámennétek egy nem túl jóképű paraszt fiúhoz csak azért mert aranyos, kedves?
Itt nem azon van a hangsúly, hogy parasztfiú, hanem hogy semmi egyebet nem tudsz felhozni a házasság mellett, csak hogy aranyos, meg kedves.
Te sem gondoltad komolyan, hogy ennyi infó alapján megválaszoljuk a te életed nagy kérdését.
Kismillió dolog van, amit egy házasságkötés(inkább eljegyzés) előtt mérlegelni kell.
Nyilván nem is szereted, inkább megelégszel vele, csakhogy ezzel az a gond, hogy ha szerelem nélkül mész bele a házasságba, akkor annyira vágyni fogsz az érzésre, hogy előbb-utóbb csak beleszeretsz - valaki másba. Az meg szívás, ha már házas vagy.
"ha belegondolok abba hogy gumicsizmában sasszézok a tyúksz.ros udvaron egy vödör táppal a kezemben, akkor sikítva szaladnék el."
Ez aranyos volt :-)
Egyébként egyre kevesebben élnek mezőgazdaságból és nagyon sok minden gépesítve van.De most nyilván nem ez a lényeg.
De én csak azért,mert aranyos és kedves,nem mennék hozzá,ahhoz több kell.Az kell,hogy érezzem,hogy vele közösek a céljaink,hogy félszavakból is megértsük egymást,hogy azt érezzem,hogy igen,ő a másik felem.Kell persze,hogy aranyos és kedves legyen,de ettől több kell.Én ezt az érzést megvártam és jól döntöttem!
Eleve, ha már parasztfiúnak nevezed, akár a foglalkozása miatt is, semmi jövője a dolognak. Nem tartod jóképűnek sem, kedves, aranyos, hát.. egy kutya is lehet az.
De persze, ha a férjhez menés már a lényeg, nehogy vénlány maradj, akkor minden további nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!