Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha a férjetek megcsalna, hozzámennétek a szeretőjének az apjához, hogy úgy álljatok bosszút, hogy a férjetek anyósává váltok?
Ha szeretőjének apjához megyek akkor a szerető mostohája leszek legrosszabb esetben is.
A férjem anyósa akkor "lehetnék" ha
1. A lányunkat venné el a férjem
2. A saját apámhoz mennék hozzá és a férjem a lánytestvérem venné el eközben.
Egyáltalán vonzódsz a szeretõjének az apjához, vagy csak a bosszú miatt mennél hozzá?
Ez nagyon szánalmas, már boccs.
Max a szerető mostohája lennék az általad vázolt helyzetben...
Amúgy meg nyilván nem, nagyon durván betegnek kell lenni egy ilyen lépéshez.
Nekem elég volt mára az internetből, gratulálok kérdező.
De hogy válaszoljak a kérdésre is, szerintem ez hülye ötlet.
25/F
Tedd meg!
És akkor joggal kiírhatod, hogy bonyolult kapcsolatban vagy :)
Ezt még színesebbé is teheted, ha terhes lennél tőle :)
Ne ugorjatok rogton...;)
Pont most olvastam a facen,humorral toltodj oldalon.
Miutan a feleseg megtudta,h a ferjenek fiatal szetetoje van,hozzament a szereto apjahoz.Igy a ferje anyosa lett..
Ennyi.Netrol szedett szoveg,nem valos kerdes.
#5, #6
Végre valaki vette a lapot. Cheers! :D
Miért besavanyodott aki nem értette?
Amúgy is ez egy hülyeség, miért akarná valaki nézni a volt férjét az új nőjével?
Értettem, hogy elméleti kérdés, csak ha már temanal vagyunk..
#7 Amúgy van humor kategória is a gyakorin.. ha abba írod, akkor nem értik félre.
Nem értem, hogy mit keres ez itt, ebben a kategóriában, ha annyira humorizâlni akartál....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!