Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párotok nem lát szépnek, s sosem volt belétek szerelmes, hozzámennétek, vagy biztos halára van ítélve a közös jövő?
Egyáltalán minek vagy olyan emberrel, aki szerint nem vagy szép és nem is volt beléd szerelmes?
Nos?
Szerintem gondold át, h milyen veszélyeket rejt ez magában és mérlegeld azzal, h mennyi örömet okoz ő neked.
Veszélyként ott van az, h lehet h talál majd vkit, aki iránt kialakul vmi. De azt írtad, h a kapcsolatotok jó, örömteli.
Ezt a két tényezőt próbáld mérlegelni magadban. Helyetted, úgysem dönthetünk.
Hát lehet, hogy csak beérte veled, mert nem volt úgymond számára jobb, nem voltak nőknél sikerei és nem akart tovább egyedül maradni. Ezt én elég undorítónak tartom, mert én nem tudnék olyan nővel összejönni, aki nem vonz, nincsenek testi vágyaim, ezzel tönkre tehetem a másikat, pláne hogyha megszeret. Inkább maradok tovább egyedül és keresem ameddig meg nem találom.
Honnan tudod, hogy nem tart szépnek? Nem élvezi a szeretkezést? Esetleg valahogy szóvá tette?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!