Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha valaki nem szerelmes vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki nem szerelmes vagy nem tudja mit érez vissza lehet hozni?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel nem rég szakítottunk 2 hónapja. Azt hiszem a kapcsolatba sok volt hogy ő nem mutatta ki az érzelmeit annyira és ez engem eléggé zavart. Kicsit én túlságossan is. Aztán valahogy jöttek a külső problémák is meg minden, pedig minden rendben volt és hogy ő nem élte ki magát, nem tudja mit érez stb, de hogy szeretné velem leélni az életét is csak nem most.. Nem szerelmes azt mondta, legalábbis erre jutott magában. Most időt hagyunk egymásnak megbeszéltük hogy barátkozunk, de nem tudom én többet érzek és szerintem ő is mélyen, csak megijedt ettől az egésztől már.. Tudtok jó tanácsot adni?

22/F

2014. febr. 24. 18:18
 1/4 anonim ***** válasza:
Vissza lehet,csak nem érdemes.Kár futnod olyan szekér után,ami nem vesz fel.
2014. febr. 24. 18:25
 2/4 A kérdező kommentje:
És hogyan lehet? most nem nagyon beszélgetünk..
2014. febr. 24. 18:27
 3/4 anonim ***** válasza:

Esetleg, ha neked nagyobb érzelmi intelligenciád van mint a lánynak (sejtem, hogy igen), és néha-néha még beszélgettek, próbáld úgy terelni a szót, beszélgetést, hogy tudjon könnyebben a lelke mélyébe tekinteni. Pl. ha te látsz benne valami jót, pozitívat, vagy akár kevésbé, mondd el neki. Én pl. mindig meglepődöm, ha egy fiú "belém lát", és olyat mond amit sose merek elmondani, ilyenkor felismerem magamat, rájövök, hogy mit érzek. Szóval szerintem próbáld meg te is lassan odavezetni a lányt, hogy ismerje be érzelmeit, akár veled kapcsolatosan, akár általában. Nehéz elhinni, de vannak ilyen lányok, én is az vagyok.

Ha képes vagy "szerelmesen" barátja maradni, és kitartasz mellett, lehet ő is idővel érettebb lesz, és ad esélyt.

2014. febr. 24. 18:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Ez mind igaz amit elmondtál. Egy az egybe mi vagyunk és igen ő éretlenebb én vagyok az első komoly pasija, fiatalabb is és tényleg szerette hogy tudat alatt azt mondom amit ő gondol. De ez most valahogy nehezemre esik mert nem annyira tiszta előttem se minden, főleg hogy ezt mondta hogy nem szerelmes.. De majd megpróbálom :) Köszönöm ez jó tipp
2014. febr. 24. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!