Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki nem szerelmes vagy nem tudja mit érez vissza lehet hozni?
Barátnőmmel nem rég szakítottunk 2 hónapja. Azt hiszem a kapcsolatba sok volt hogy ő nem mutatta ki az érzelmeit annyira és ez engem eléggé zavart. Kicsit én túlságossan is. Aztán valahogy jöttek a külső problémák is meg minden, pedig minden rendben volt és hogy ő nem élte ki magát, nem tudja mit érez stb, de hogy szeretné velem leélni az életét is csak nem most.. Nem szerelmes azt mondta, legalábbis erre jutott magában. Most időt hagyunk egymásnak megbeszéltük hogy barátkozunk, de nem tudom én többet érzek és szerintem ő is mélyen, csak megijedt ettől az egésztől már.. Tudtok jó tanácsot adni?
22/F
Esetleg, ha neked nagyobb érzelmi intelligenciád van mint a lánynak (sejtem, hogy igen), és néha-néha még beszélgettek, próbáld úgy terelni a szót, beszélgetést, hogy tudjon könnyebben a lelke mélyébe tekinteni. Pl. ha te látsz benne valami jót, pozitívat, vagy akár kevésbé, mondd el neki. Én pl. mindig meglepődöm, ha egy fiú "belém lát", és olyat mond amit sose merek elmondani, ilyenkor felismerem magamat, rájövök, hogy mit érzek. Szóval szerintem próbáld meg te is lassan odavezetni a lányt, hogy ismerje be érzelmeit, akár veled kapcsolatosan, akár általában. Nehéz elhinni, de vannak ilyen lányok, én is az vagyok.
Ha képes vagy "szerelmesen" barátja maradni, és kitartasz mellett, lehet ő is idővel érettebb lesz, és ad esélyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!