Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hozzámennétek egy olyan férfihoz, akinek annyira magának való, hogy 40 éves és még nem volt barátnője, de közben meg nagyon sok más értékes tulajdonsága van?
Neked mi kell? Hogy pátyolgathass valakit, a létbiztonság amit nyújt.
Sok félék vagyunk de akiben 40 éves koráig nem alakult ki a társas kapcsolatra az igény annak valami "fogyatékossága" van. De, hogy te evvel akarsz e élni azt meg csak TE tudhatod, hiszen a te életed.
Igen, kitárgyaltuk! Valóban :) és elnézést a helyesírási hibákért, ha zaklatott vagyok akkor nem mindig tudok erre odafigyelni.
Igen, gondolkodtam, hogy én legyek a társa, de mint tudjátok én gyereket szeretnék... Valójában, ha nagyon magamba nézek azt szeretném, hogy neki legyen vkije akit szeretni tudna, hogy ne maradjon egyedül. Nem én vagyok most itt a lényeg.
Igen tudna nyújtani létbiztonságot, de ha az anyagiakat nézzük nekem ez nem olyan fontos, mert nekem is biztos anyagi hátterem van.
Nem pátyolgatni akarom, önálló ember ő is, meg tud állni a lábán, sikeres cégvezető. Csak egy társ kéne neki.
Ha te célod a gyerek akkor ebben nem ő a partnered.
Neki is van saját élete ha annyira zavarná, hogy egyedül van akkor nyitna. Tenne lépések a nyitás irányába, keresné, feldolgozna a zárkozottságának az okát. Leehettek jó barátok,de az ő életét élje ő te meg a tidet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!