Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nök, akik benne maradtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, akik benne maradtatok megcsalas utan a hazassagotokban, hogyan alakult a kapcsolatotok utana, helyrejött?

Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 13:06
1 2 3
 21/27 A kérdező kommentje:
Utolsó én ezt tudom. A 17 és vâlaszolo arról akart meggyozni hogy egy megcsalasrol mindig egy nő tehet mert nem néz fel a férjére meg nincs szex.komolyan döbbenet hogy még mindig itt tartunk a 21 században. Ja és előre nem kell szólni ám ha valami nem ok otthon . Inkább kef... jen félre hajrá 17 és vâlaszolo!!!!!!!!! Sötét vagy mint az éjszaka. Csak azokat a nöket sajnálom akik utadba kerülnek...
2019. jan. 20. 15:09
 22/27 =_WhItEoRbIt_= válasza:
39%

Kérdező te tényleg ennyire paraszt vagy? Már értem miért csaltak meg :D

Itt az utad az öröm szingli lét felé...

Pont az ilyen nők elől futunk el, mert semmire sem vagytok jók, csak gondoljátok. Vagy változz meg, vagy élj egyedül magányban. (szexkapcsolat pedig nem kapcsolat...)

És ez egy jó tanács (férfitól)

2019. jan. 21. 13:17
 23/27 gergelice16 ***** válasza:

Egy barátomat megcsalta a pasija, de ezután a srác és a lány is magába nézett, változtatták magukon, és újra felépítették a kapcsolatukat. Szóval nem csak a férfinak kell változtatnia magán, és lehetséges. Bár elmesélése alapján a szex már sosem volt olyan jó, mint azelőtt.

Még valami. A szex tényleg fontos egy házasságban, de bőven nem a legfontosabb. A szeretetet, a bizalmat építsd, és így fejlődhet a kapcsolatotok. Beszéld meg vele, hogy mi vezetett a megcsaláshoz, és ez alapján döntsetek EGYÜTT, nem egyedül, hogy képesek vagytok-e folytatni.

2019. jan. 21. 13:48
 24/27 A kérdező kommentje:
Utolsó az undort mikozben szexeltek hogy tudták legyozni?mert ugye az az ember előtte egy másik emberrel csinálta. Ugyanezt...
2019. jan. 21. 15:59
 25/27 Choler válasza:

Én azt gondolom,hogy mindenhez kettő ember kell.Ahhoz is hogy megcsaljanak valakit,s ahhoz is hogy nem.A sex önmagában semmi,a pasit is el kell csábítani.Azaz nem elég egy csini bugyi,egy megfelelő ruha,szoknya...Amit majd a pasi le is akar venni.A szex meg lehet hogy a másik félnek nem volt akkora kiteljesedés.Tapasztalatból mondom,hogy nem csak sok pasi,de sok nő is el tud kényelmesedni a kapcsolatban.

És az is tapasztalat,hogy amikor finoman jeleztem mit kellene változtatni,észre sem vette.Amikor konkrétan beszéltem a dolgokról,az sem jelentett változást.Mondjuk én nem megcsaltam,hanem léptem.

Előfordulhat hogy figyelmen kívűl hagytad amikor jelezte.

A lényeg: két ember kell hozzá.

Viszont van egy másik dolog:

Ha valaha egy kicsit is szerettem valakit,nem akarok neki fájdalmat okozni,megalázni.Tehát nem csalom meg.Szakítok.

Ezeket gondold át.Aztán döntsd el,akarod e azt a kapcsolatot.

Nagy igazság: "kutyából nem lesz szalonna..."

2019. jan. 21. 19:36
 26/27 anonim válasza:
100%
Igen, félrelépett 39 évvel ezelőtt. Hazudnék, ha azt mondanám könnyű volt,de megbocsátottam és soha nem bántam meg. 40 szép év, két remek gyerek, három csodálatos unoka és szeretőbb férjet nem is kívánhatnék. Itt tartunk most és remélem még sokáig élvezhetjük egymást.
2019. jan. 22. 08:41
 27/27 anonim ***** válasza:

Én férfiként éltem át ugyanezt. Nem derült ki mi volt a baj, főztem rá, takarítottam, szex napi szinten többször, elvittem Barbadosra is!!

Az exfeleségem barátnői is, szülei is értetlenül álltak, hogy miért lépett félre. Jól nézek ki, sportolok 4-5 sportágban is, 187 magas, izmos, jogász vagyok, sokszor próbálkoztak velem is, de mindig lepattintottam mindenkit rögtön. Megbocsátottam, de nem volt jó ötlet. Ugyanis utána már nem akartam a kísértésnek ellenállni, egyszerűen engedtem az érzésnek. Sorra lefeküdtem a barátnőivel, volt, hogy minden nap mással csaltam meg, egyre többet jártam el esténként bulizni, egyre többet hivatkoztam, hogy sokat dolgozom, próbáltam megcsalással elfelejteni, hogy hűtlen volt, hátha rendbe jön a lelkem, de nem ment. 1 év után pedig kipenderítettem házassági szerződéssel, jogilag teljesen elintézve, a kislányunk is velem él. Utána jött a hiszti, sírás-rívás, de nem tudom sajnálni, hűtlen volt. Nekem azóta feleségem, családom van, teljes hűségben és szeretetben élünk, azóta született közös gyerekünk. Lapozz tovább szerintem! Én azt sajnálom, hogy nem aznap dobtam ki az utcára a hajánál fogva. :-)

2019. jan. 28. 15:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!