Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Nök, akik benne maradtatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nök, akik benne maradtatok megcsalas utan a hazassagotokban, hogyan alakult a kapcsolatotok utana, helyrejött?

Figyelt kérdés
2019. jan. 16. 13:06
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Utolso.miert nem müködött?
2019. jan. 16. 14:29
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan úgy levegőnek nézett. Egyszerüen én voltam a bébi csösz, a házvezetö, és az ingyen kva, de már nem kezelt emberként, nőként.

Napok alatt éveket öregszel érzésem volt mellette...

És süket fülek, mondtam mutattam kértem követeltem.

Semmi sem változott, egy önzö gyökér.

2019. jan. 16. 15:39
 13/27 Izabella220 ***** válasza:
100%
Én elsőnek szakítottam,majd végül megbocsátottam.Hát olyan soha nem lesz mint előtte azt könyveld el.Én beláttam h nálunk mi vezetett idáig,persze erre nincs mentség.En mar 13 eve vele voltam,megbocsáottam 1szer de ha erre mégegyszer sor kerülne repülne mint a madár.A kapcsolatunkon dolgozunk,de mivel én alig alig akartam egy új esélyt adni,így már tudja a drágám h ha kell élem nélküle is az eletet.
2019. jan. 16. 16:00
 14/27 anonim ***** válasza:

Off (bocsi!): én még a kapcsolat elején lefektettem a szabályokat, csak egyszer csal meg, ennyi volt! Megcsalásba nálam beletartozik már a csók is! Ha az megtörténik, utána könnyen jön a többi is!

Szigorúam veszem ezt a dolgot!

32N

2019. jan. 16. 17:05
 15/27 A kérdező kommentje:
Izabella:nem undorodsz töle szex kozben mikor belegondolsz Miket csinált vele az agyban?
2019. jan. 16. 18:13
 16/27 Vida Roland válasza:
100%
Szia. Szerintem egy kapcsolaton belül a két fél között egy érezhető mindent felülíró kötődésnek kell lennie. Ez a kapcsolódás akkor is van, ha nem vagytok együtt, érzitek minden pillanatban. Ez a kötelék visz titeket előre es nincs akadály, minden kisimul és elrendeződik. Ha egy kapcsolaton belül megcsalás van akkor annak a fának nincs gyökere. Túl vagyok jópár kapcsolaton. Ezt tapasztalatból írom. Mindenki keresse az igazit mert létezik. És figyeld magad is!. Szép estét.
2019. jan. 19. 18:24
 17/27 De La Cruse ***** válasza:
47%

Helyre tud jönni de a tüske mindig is ott marad.

A nőnek is szembe kell néznie a saját hülyeségével és meg kell értenie, hogy mitől tudott a párja kísértésbe esni és más nővel ágyba bújni.

Minden megcsalásnál ott a nő hibája is amivel rengetegen nem hajlandók szembe nézni.

Nem less könnyű de jobb emberré lesz.

Egy szexológus hölgy mondott egy nagy igazságot erről:

"Az a férfi aki otthon rendesen kap vacsorát nem megy étterembe!"

Ebből következik, hogy ha nincs minden igénye betöltve akár csak az önbecsülése terén és a párja nem hajlandó felnézni rá és szeretni az hamarossan találkozik egy olyan idegen nővel aki viszont felnéz rá és tudja ezt az igazságot és ettől a megbecsüléstől a férfi azonnal elhajlik az őt lenézéssel kínzó feleségétől.

Kicsiny hülyeségeken tudnak óriásit bukni a hölgyek.

A feminista világnézet pedig óriási rombolást végzett ezen a területen a nők a férfiak és különösen a gyerekek életében!

2019. jan. 20. 08:45
 18/27 A kérdező kommentje:

Utolsó minden nap volt szex és jó minosegu..te sajnos a férfi társadalmat veded

.ki kellett volna nyitni a száját és beszélni megcsalast előtt. Belőled is látszik micsoda idióta a ferfiaagy. Meg ilyenkor is magukat felmentik

2019. jan. 20. 11:36
 19/27 A kérdező kommentje:
Mindig felneztem a ferjemre és sose kinoztam:)ő engem inkább...
2019. jan. 20. 11:37
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

"Mindig felneztem a ferjemre és sose kinoztam:)ő engem inkább..."

Megadtad a választ saját magadnak.

NEM SZERET TÉGED!

Talán, ami valószínű, hogy sosem szeretett mint embert.

A szexet szereti, meg hogy jó dolga van melletted, de mint nőt, mint embert, mint érző lelket sosem szeretett.

Bocs, de nem vagy több a számára, mint egy jó kocsi, egy jó sör. Élvezettel használja, de simán áttér egy másikra, ha megteheti. Nincsenek érzelmei, csak vágyai, amiket sosem fog tudni kielégíteni. MENEKÜLJ amíg nem késő!! Vagy legyél rabszolga.

2019. jan. 20. 14:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!