Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Emiatt szerintetek is több pénzt kellene adni egy férfinak?
Hát nemtudom... miért fáj adni? Szereted elvileg, és adsz neki (legyen az étel, meleg ruha - pénz) te nem szívesen teszed?? Miért? Irigységből? Ha meg amiatt, akkor miben más a férjed és miben más a gyereked családi értelemben, főleg, hogy a férjed mindent megadott nektek. Titeket családjának érez, ahova ha befektet nem elveszett pénz... ezzel szemben te azt érzed, hogy a gyerekedbe szívesen fektetsz de a férjedbe már nem... tehát marad a fő kérdés: szereted?
Őszintén! (És nem nekem kell elszámolni hanem önmagaddal)
Szia, nemrég én is kiírtam egy hasonló kérdést, csak babával. Ott szinte mindenki azt írta, hogy a házasságban vagyonközösség van, és nincs külön te meg én pénzem, hanem közös pénzünk van.
Baba előtt nekünk is külön volt, aztán baba után én ugye gyedet kapok, nagyon kevés, így ez az enyém - tiéd dolog részemről nem működik, mert nekem alig van. Jól megszívtam mert férjem nem vesz erről tudomást, pedig nekem is kiesik a jövedelmem nagy része, mivel hogy itthon babázok. Vigyázz te is, mert a férfi elég alattomos tud lenni, főleg ha a pénzéről van szó.
A csekkeket oke felezni
De szerintem is ugy igazsagos ha a bevasrasok javát a ffi fizeti
Te pedig ugye megfozod igy ingyen szolgaltatassal jarultal hozza
A nő pedig a KÖZÖS gyerek volt minuszban az nem segitseg volt a ffitol. Hanem evidens hogy beleszall. Egy szitter mennyibe kerult volna
.gondolom arra anyuka nem kapott fizut aputol még jo hogy beszallt. Azt ne keverjuk ide
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!