Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire szól bele a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szól bele a feleségetek hogy kit hívhattok meg a házatokba? Normális hogy egy volt gimis lány osztálytárs miatt húzza a száját?

Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 16:46
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
18%

#18-as, azért lőjünk be valami normál és elfogadható szociális életet.

Általában az ilyen nők szokták egy nap azon kapni magukat, hogy a férj ritkábban jár haza.

Nem lehet burokban élni éveken, évtizedeken keresztül. Meg kell találni az egészséges határokat, hogy azokon belül legyen mozgástér.

Ha valakinek már ez a szituáció problémát jelent, akkor ott valami nem stimmel. Ezt a kérdező ki is fejtette, enyhén paranoid a felesége, na most szerintem (és remélem nem csak szerintem) erre pont nem az a megoldás, hogy akkor az enyhe paranoiához igazítjuk az életünket, hanem megoldást találunk erre.

Első körben kikezelni ebből.

Ha a férj félre akar lépni, arra fog alkalmat találni és az nem ez lesz.

Persze, figyelembe lehet venni mi esik jól meg mi nem, de a te képtelen példádhoz hasonlítva, ha a te párod azt mondaná, ne fürödjél, mert az neki nem esik jól, akkor nem mosakodnál?

2019. jan. 6. 18:00
 22/33 anonim ***** válasza:
75%
Nőként észrevette, hogy flörtöl veled. Erre a nőknák általában jó szeme van. Én nem csetelek volt haverokkal a gimiből. Arra ott az osztálytalálkozó. Jó eséllel akar tőled valamit, csak férfiként nem vetted észre. Ez a “csak megtörtént hirtelen” esetek jól elő vannak készítve, csak a naív fél nem veszi észre.
2019. jan. 6. 18:17
 23/33 anonim ***** válasza:
86%

"#18-as, azért lőjünk be valami normál és elfogadható szociális életet.

Általában az ilyen nők szokták egy nap azon kapni magukat, hogy a férj ritkábban jár haza."

Igen, belőhetnénk, mert ezt gondolja fiatalon az ember, hogy na ne, ártatlan barátkozás, én vagyok a hisztérika. Aztán történik egy s más az életben ami igenis kételkedésre-vétózásra adhat okot. A férj ritkább hazajárása, nem olyan nagy gond egy amúgy is omladozó kapcsolatban amúgy :D

Továbbra is tartom, hogy ami rosszulesik a másiknak - bármi legyen az- és megkér rá, hogy ne tegyem, elfogadom az indokait, a kérését és nem teszem.

2019. jan. 6. 18:23
 24/33 anonim ***** válasza:
0%

Még mindig én vagyok.

Hogy gondoltad a kikezelést? Nem tudják eltávolítani az emlékeit.

A sültkrumplis dolog meg egy filmes utalás volt, hátha valaki vevő rá :)

2019. jan. 6. 18:39
 25/33 anonim ***** válasza:
59%
Neked fordított esetben nem lenne gyanús? A hirtelen nagy egymásratalálás úgy, hogy évekig nem is beszéltetek? A helyében nekem sem tetszene egyáltalán ez a beszélgetés vagy találkozás bárhol!
2019. jan. 6. 18:43
 26/33 anonim ***** válasza:
8%
Nem az emlékeit kell eltávolítani hanem kicsit helyrehozni a paranoiáját.
2019. jan. 6. 18:44
 27/33 anonim ***** válasza:
80%
Egyébként simán lehet, hogy a lány akar is valamit és a felséged kiszűrte a sorok közül a flörtölést.
2019. jan. 6. 18:45
 28/33 anonim ***** válasza:
23%
Nekem nőként nem enne kifogásom ellene. Ha meg akar csalni nem fog szólni róla és nem otthonra hívja. Az üzeneteikre meg pláne nem vagyok kíváncsi.
2019. jan. 6. 18:45
 29/33 anonim ***** válasza:
86%

"Ha meg akar csalni nem fog szólni róla és nem otthonra hívja"

Hehe, azért ne véletlen, hogy a legtöbb megcsalásos baleset családi jóbaráttal/barátnővel, munkatárssal történik, akiről nem is gondolnád.

2019. jan. 6. 18:50
 30/33 anonim ***** válasza:
0%
"Féltékenységi paranoia: A beteg téveszméje, hogy szexuális partnere megcsalja. Ez férfiak esetében gyakrabban fordul elő, sokszor alkoholizmus talaján fejlődik ki. Partnerét gyakran vallatja, idejével elszámoltatja, korlátozza, ellenőrzi, nyomoz utána, vádaskodhat, félremagyarázhat egyszerű cselekedeteket (pl. a villanyt azért kapcsolta fel társa, hogy jelt adjon "szeretőjének", stb.). Súlyos esetben a vélt hűtlenség miatt gyakran tettlegességig, súlyos agresszióig is mehet."
2019. jan. 6. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!