Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szól bele a feleségetek hogy kit hívhattok meg a házatokba? Normális hogy egy volt gimis lány osztálytárs miatt húzza a száját?
#18-as, azért lőjünk be valami normál és elfogadható szociális életet.
Általában az ilyen nők szokták egy nap azon kapni magukat, hogy a férj ritkábban jár haza.
Nem lehet burokban élni éveken, évtizedeken keresztül. Meg kell találni az egészséges határokat, hogy azokon belül legyen mozgástér.
Ha valakinek már ez a szituáció problémát jelent, akkor ott valami nem stimmel. Ezt a kérdező ki is fejtette, enyhén paranoid a felesége, na most szerintem (és remélem nem csak szerintem) erre pont nem az a megoldás, hogy akkor az enyhe paranoiához igazítjuk az életünket, hanem megoldást találunk erre.
Első körben kikezelni ebből.
Ha a férj félre akar lépni, arra fog alkalmat találni és az nem ez lesz.
Persze, figyelembe lehet venni mi esik jól meg mi nem, de a te képtelen példádhoz hasonlítva, ha a te párod azt mondaná, ne fürödjél, mert az neki nem esik jól, akkor nem mosakodnál?
"#18-as, azért lőjünk be valami normál és elfogadható szociális életet.
Általában az ilyen nők szokták egy nap azon kapni magukat, hogy a férj ritkábban jár haza."
Igen, belőhetnénk, mert ezt gondolja fiatalon az ember, hogy na ne, ártatlan barátkozás, én vagyok a hisztérika. Aztán történik egy s más az életben ami igenis kételkedésre-vétózásra adhat okot. A férj ritkább hazajárása, nem olyan nagy gond egy amúgy is omladozó kapcsolatban amúgy :D
Továbbra is tartom, hogy ami rosszulesik a másiknak - bármi legyen az- és megkér rá, hogy ne tegyem, elfogadom az indokait, a kérését és nem teszem.
Még mindig én vagyok.
Hogy gondoltad a kikezelést? Nem tudják eltávolítani az emlékeit.
A sültkrumplis dolog meg egy filmes utalás volt, hátha valaki vevő rá :)
"Ha meg akar csalni nem fog szólni róla és nem otthonra hívja"
Hehe, azért ne véletlen, hogy a legtöbb megcsalásos baleset családi jóbaráttal/barátnővel, munkatárssal történik, akiről nem is gondolnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!