Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szól bele a feleségetek hogy kit hívhattok meg a házatokba? Normális hogy egy volt gimis lány osztálytárs miatt húzza a száját?
Hát ne legyetek kettesben. Én is ezt mondtam. Miért is lennél vele kettesben ? :D
32/f
A feleséged túltolja az egészet.
Ez egy ilyen afterburn, szokott ez így lenni két ember hosszú idő után összefut, megy a dumálgatás, kinek milyen lett az élete, merre, hova, jön egy max. két személyes invitálás, aztán annyi, mert a témák kifulladnak, mindenkinek meg van a maga élete, stb.
Sokat lát bele a nőd és rosszul is kezeli az egészet.
#5-ös vagyok
Azért tartom normálisnak, mert miért ne tehetné szóvá a feleség ha neki rosszulesik valami. A feleség tudja, hogy milyen esetleges oka lehet erre (régi flört, elhidegült kapcsolat, cukimuki bájolgó női ismerős) ha nincs is alapja a féltékenységnek vagy rossz érzésnek ettőlmég miért ne beszélhetne erről a férjének, azért társak.
Ha ezt nem lehet kulturáltan megvitatni, akkor minek vannak együtt.
Gondolom a nő sem csődíti oda vacsorára pl a jóképű volt ovistársát csak úgy minden előzmény nélkül.
Nem volt szó semmilyen külső paraméterről.
Ovistársakat nem csődítünk, ugyanis oviban enyhén szólva sem tud olyan komplex kommunikáció kialakulni, hogy az valami szociális kapoccsá formálódjon.
De ha a feleség ugyanúgy egy gimnazista osztálytársával összefutna, akivel régen nagyon jóban voltak és meghívná, miért ne tehetné meg?
Hetek óta beszélgetsz egy nővel, akivel közös emlékeitek vannak, megy a flört, és kettesben akarsz lenni vele otthon.
Te se érzed, hogy ez miért gyanús? Ne viccelj.
Nekem sincs ilyesmivel jó tapasztalatom. Ilyesmi csak barátok vagyunk duma után pár hónappal összeköltözött a volt férjem a kis barátnővel. Azért tehette meg, mert naiv voltam, és elhittem neki, hogy ők aztán nem, ő soha se lépne félre.
Ezek után ha a párom ezt benyögi, hogy áthív egy nőt, és kettesben akar vele lenni, már csomagolhat is.
Örülj neki, hogy csak a száját húzza, és nem csapja az asztalra a bőröndöt.
"De ha a feleség ugyanúgy egy gimnazista osztálytársával összefutna, akivel régen nagyon jóban voltak és meghívná, miért ne tehetné meg?"
Mert rosszulesik a másiknak, mindegy, hogy miért, a kedvéért nem teszem meg. Ha a társad kecsapos sültrkumplit szeretne az orrodba dugni, tiltakoznál?
Ó, értem. Sajnállak kérdező, én nem élnék együtt ilyen lelkibeteg, mániákusan féltékeny nővel, aki a korábbi csalódásait vetíti ki rád.
#17: Azért tehette meg a férjed? Mert ha nem engeded meg neki, akkor biztosan nem lépett volna le, aha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!