Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Mennyire szól bele a feleséget...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire szól bele a feleségetek hogy kit hívhattok meg a házatokba? Normális hogy egy volt gimis lány osztálytárs miatt húzza a száját?

Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 16:46
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
25%
Hát akkor jöjjön úgy. A feleséged mindig ilyen bizalmatlan és uralkodó?......
2019. jan. 6. 17:21
 12/33 A kérdező kommentje:
Nem az, csak nagyon szeret és az összes előző kapcsolatában kihasználták és megalázó módon szakítottak vele. Ezért félt annyira, nem szeretné hogy elcsavarja valaki a fejem.
2019. jan. 6. 17:23
 13/33 anonim ***** válasza:
81%

Hát ne legyetek kettesben. Én is ezt mondtam. Miért is lennél vele kettesben ? :D

32/f

2019. jan. 6. 17:24
 14/33 anonim ***** válasza:
17%

A feleséged túltolja az egészet.

Ez egy ilyen afterburn, szokott ez így lenni két ember hosszú idő után összefut, megy a dumálgatás, kinek milyen lett az élete, merre, hova, jön egy max. két személyes invitálás, aztán annyi, mert a témák kifulladnak, mindenkinek meg van a maga élete, stb.

Sokat lát bele a nőd és rosszul is kezeli az egészet.

2019. jan. 6. 17:24
 15/33 anonim ***** válasza:
85%

#5-ös vagyok

Azért tartom normálisnak, mert miért ne tehetné szóvá a feleség ha neki rosszulesik valami. A feleség tudja, hogy milyen esetleges oka lehet erre (régi flört, elhidegült kapcsolat, cukimuki bájolgó női ismerős) ha nincs is alapja a féltékenységnek vagy rossz érzésnek ettőlmég miért ne beszélhetne erről a férjének, azért társak.

Ha ezt nem lehet kulturáltan megvitatni, akkor minek vannak együtt.

Gondolom a nő sem csődíti oda vacsorára pl a jóképű volt ovistársát csak úgy minden előzmény nélkül.

2019. jan. 6. 17:25
 16/33 anonim ***** válasza:
28%

Nem volt szó semmilyen külső paraméterről.

Ovistársakat nem csődítünk, ugyanis oviban enyhén szólva sem tud olyan komplex kommunikáció kialakulni, hogy az valami szociális kapoccsá formálódjon.

De ha a feleség ugyanúgy egy gimnazista osztálytársával összefutna, akivel régen nagyon jóban voltak és meghívná, miért ne tehetné meg?

2019. jan. 6. 17:31
 17/33 anonim ***** válasza:
88%

Hetek óta beszélgetsz egy nővel, akivel közös emlékeitek vannak, megy a flört, és kettesben akarsz lenni vele otthon.

Te se érzed, hogy ez miért gyanús? Ne viccelj.

Nekem sincs ilyesmivel jó tapasztalatom. Ilyesmi csak barátok vagyunk duma után pár hónappal összeköltözött a volt férjem a kis barátnővel. Azért tehette meg, mert naiv voltam, és elhittem neki, hogy ők aztán nem, ő soha se lépne félre.

Ezek után ha a párom ezt benyögi, hogy áthív egy nőt, és kettesben akar vele lenni, már csomagolhat is.

Örülj neki, hogy csak a száját húzza, és nem csapja az asztalra a bőröndöt.

2019. jan. 6. 17:40
 18/33 anonim ***** válasza:
53%

"De ha a feleség ugyanúgy egy gimnazista osztálytársával összefutna, akivel régen nagyon jóban voltak és meghívná, miért ne tehetné meg?"

Mert rosszulesik a másiknak, mindegy, hogy miért, a kedvéért nem teszem meg. Ha a társad kecsapos sültrkumplit szeretne az orrodba dugni, tiltakoznál?

2019. jan. 6. 17:43
 19/33 anonim ***** válasza:
23%

Ó, értem. Sajnállak kérdező, én nem élnék együtt ilyen lelkibeteg, mániákusan féltékeny nővel, aki a korábbi csalódásait vetíti ki rád.

#17: Azért tehette meg a férjed? Mert ha nem engeded meg neki, akkor biztosan nem lépett volna le, aha.

2019. jan. 6. 17:48
 20/33 anonim ***** válasza:
94%
Miért kell az otthonotokba hívni? Üljetek be valahova egy kávéra és annyi! Ez így nekem is fura lenne!
2019. jan. 6. 17:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!