Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szól bele a feleségetek hogy kit hívhattok meg a házatokba? Normális hogy egy volt gimis lány osztálytárs miatt húzza a száját?
Figyelt kérdés
2019. jan. 6. 16:46
1/33 anonim válasza:
A MI házunkba, csak olyat hivtunk meg mind ketten, aki mindketten szivesen láttunk ott. Akivel szemben egyikünknek aggálya volt, azzal máshol találkoztunk.
3/33 anonim válasza:
Jó, hogy beleszól, hiszen ő is ott lakik. Nő vagyok, de lehet, hogy én sem venném jó néven, ha a férjem más nőket hívna a közös otthonunkba anélkül, hogy engem megkérdezett volna. Gondolom neki sem lenne tök természetes és oké, ha munka után hazajönne és a "férfi haverommal" kettesben találna minket.
4/33 anonim válasza:
Nincsen arról szó, hogy a kérdező ne kérdzte volna meg a feleséget a meghívásról.
Nekem nem lenne ellenemre egy ilyen látogatás.
6/33 anonim válasza:
Egyáltalán nem normális a feleséged, de tény, hogyha a ház közös, neki is van beleszólása.
7/33 anonim válasza:
Ha nem altatod ott, csak eltrécseltek egy órácskát, miközben jelen van a párod is nem gondolom, hogy ez probléma kéne legyen.
32/f
8/33 anonim válasza:
Milyen okból nem akarja, hogy átmenjen az illető? Rossz a viszonyuk valami miatt?
9/33 A kérdező kommentje:
Évekig padtársak és haverok (nem szeretők) voltunk azzal a lánnyal gimiben aztán évekig nem találkoztunk és nemrég kezdtünk el újra beszélgetni facebookon. Erről mindent meséltem a feleségemnek mielőtt meghívtam volna a volt osztálytársamat. Később belenézett a beszélgetésünkbe és nem tetszett neki hogy viccelődött a szakállammal és küldött régi gimis közös képeket. Hiába van neki párja csak úgy jöhet át ha nem leszünk kettesben.
2019. jan. 6. 17:19
10/33 anonim válasza:
Egyfelől nem biztos, hogy közös az otthon. Persze ilyen szentimentális alapon is meg lehet közelíteni, de ha a kérdést veszem alapul, akkor a ház a férj tulajdonának tűnik.
Amúgy én ezt ilyen piszlicsáré dolognak ítélem. Ha ez megfelelően kommunikálva lett, hogy x, y adott napon pár órára átugrik, akkor ebből nem hiszem, hogy akár szájhúzásig is el kéne menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!