Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki nem nősül meg, azt ki fogja ellátni, ha már nem bírja majd magát?
Már bocs, de nagyon nem normális a gondolkozásod a házasságról, nem véletlen morzsolódtak le mellőled az emberek..
De a kérdésedre a válaszom az, hogy már miért kéne gondoznia téged bárkinek is? Ahogy te hozzáállsz a párkapcsolathoz, az valami végtelenül önző nézőpont. Te semmiben nem alkalmazkodsz a másikhoz, de az gondozzon téged, ha öreg leszel?
Amúgy a nagymamám világ életében elkényeztette a nagyapámat, aki még egy kenyeret sem tudott egyedül megvajazni, annyira önállótlan volt. Aztán amikor a nagymami meghalt, a nagyapám még vagy 20 évig élt, teljesen egyedül a házban. Megtanult főzni, takarítani, ellátni magát. Amikor nagyon öreg volt már, akkor se volt hajlandó odaköltözni egy rokonhoz sem, ott akart meghalni a saját vidéki házában. A szomszédok figyeltek rá, ha megfázott vittek át neki levest, meg kész kajákat. És egy idősgondozó is járt hozzá, telepítettek a házába egy gombot, amivel bármikor tudta hívni a gondozókat, ha baj volt.
Szóval emiatt kár aggódni, de a helyedben inkább változtatnék az emberi hozzáállásomon, hogy legalább barátaim legyenek, mert ahogy most gondolkozol, az nagyon gáz.
Az a baj talán, hogy nem szeretném, ha egy nő uralkodna felettem és mindenbe beleszólna? Láttam olyan kapcsolatokat, ahol a nő mellett a férfinak semmi szava nem volt. Na köszönöm, én ebből nem kérek.
Én hozzászoktam ahhoz, hogy ha felteszek egy könyvet a polcra, akkor annak ott is kell lennie. Képzeld, ha ezt egy nő elkezdené átrendezni. Megmondaná mikor jöjjek haza, mikor járhatok el a kedvenc zenekarom koncertjére.
Ha meg gyerek lenne, akkor én biztos, hogy nem kelnék fel hozzá, mert hozzászoktam a kényelemhez. Ebbe nő és gyerek nem fér bele.
Veled nagyobb baj van és több aggodalomra ad okot a gondolkozásod, mint az, hogy ki fog gondozni idős korodban.
Nem vagyok jósnő, de szerintem maradsz magadnak életed végéig, úgyhogy ideje gatyába rázódni. Csak tanács.
Az a durva, hogy szerintem a válaszadók nagy része is nő, és még ők is meg akarják mondani, hogy mit kéne csinálnod, "mert ez így nagyon nem jó" :DD
Kérdező, ha te így érzed jól magad, akkor élj így, öregkorunkra meg még simán lehet, hogy millió újdonság lesz arra, hogy maradjon életben egyedül is az ember.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!