Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szégyen még manapság úgy férjhez menni, hogy nem vagyok profi a konyhában?
A mi esetünkben én tanítottam meg a barátnőmet jól főzni sütni.
előtte is főzögetett de nem sok sikerrel...
Nem szégyen. A profi az a konyhában, aki évek óta naponta főz akár többször szerintem.
Fejből amit ismerek vagy amit elgondolok, azt megsütöm/főzöm és finom lesz. Az, hogy egy kiló leveszöldség nem lesz 20 másodperc alatt megtisztítva/darabolva, nekem mellékes. Ez a szint igen könnyen és hamar elérhető és ha nem ezzel keresi az ember a kenyerét bőven elég is szerintem. Szóval nyugi, nem baj, ha nem vagy profi.
32/f
manapság? olvass el 2 havi cosmopolitant, meg 3 cikket a she.hu-n és beléd verik (képletesen), hogy csak annyira gáz így férjhez menni, mint férfinek megnősülni.
ironizálást leszámítva, fasziként is úgy gondolom, hogy lassan egy szinten van kettő. nem gáz, de azért pár ételt betanulni nem nagy cucc...
Aki olvasni tud, az főzni is.
Kinek mi a profi? A főzőműsoros szintet kevesen hozzák, akkor is, ha 40 éven át minden vasárnap déli 12-re kész a húsleves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!