Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pop Erzsebet kérdése:
A ferjetek segit nektek a hazimunkaban vagy mindent ti csinaltok otthon?
Figyelt kérdés
#Hazimunk
2018. okt. 22. 12:19
11/32 anonim válasza:
Nagyjából fele-fele. Közös élet, közös feladatokkal. Szerintem ez így természetes, és szerencsére a férjem is így gondolja.
12/32 anonim válasza:
Ez természetes, hogy megosztjuk a feladatokat a szabadidőnk függvényében.
13/32 anonim válasza:
együtt, illetve felváltva.
mindkettőnk szüleinél is ez van, ezt láttuk otthon.
14/32 anonim válasza:
Ez valami vicc, vagy komoly a kérdés?
Nyilvàn ketten végezzük a hàzimunkàt. A felesége vagyok nem a cselédje. Nem segít hanem kiveszi a maga részét.
Mi úgy beszéltük meg, ( mindkettőnknek így kényelmes) hogy én főzök kettőnkre, ő intézi az összes bevàsàrlàst, csekkek befizetését postàn, drogériàba, gyógyszertàrba megy ha kell, a többi munka közös. Pontosabban mi heti vàltàsban csinàljuk meg a hàzimunkàt. Egyik héten én, màsikon ő. Ugyanúgy mosogat, takarít, tereget, wc-t, kàdat pucol stb ahogy én. Amúgy mindketten dolgozunk természetesen.
15/32 anonim válasza:
De jo ez a kerdes:) en nap mint nap ezt mondom a paromnak ,h sok ferfi segit es ez nem csicskasag!!! Mert o csak ezt mondja! O dolgozik en itthon a gyerekkel ezert mindent en csinalok a gyerek korul is.de mikor dolgoztam is ,mindent en csinaltam.
16/32 anonim válasza:
Az én férjem nem segít. Régen még volt, hogy segített, de aztán kitalálta, hogy ő dolgozik, így neki nem kell itthon semmit csinálnia. Igaz én is dolgozok, de ez nem érdekli. Azt mondta, ez a nő dolga.
17/32 anonim válasza:
Ha nem segítene, nem lenne a férjem. 😉
18/32 anonim válasza:
# 16 És erre nem mondtad, hogy akkor a férfi dolga eltartani, úgyhogy fel is mondasz gyorsan a munkahelyeden, aztán akkor lesz neki főtt vacsi meg tiszta ruha/kecó...?
19/32 anonim válasza:
De. De kiröhögött. Aztán közöltem, elválok és azóta segít.
20/32 anonim válasza:
Az a baj az en parom is igy all hozza,h a no dolga na meg mennyit dolgozik...sok ferfi a gyereknevelest es a haztartas vezetest semmibe veszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!