Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú házasságban már nem lehet romatika?
De lehet, és nem minden hàzassàg ilyen. Attól függ te milyen vagy, milyen a pàrod és hogy magadhoz illő pàrt vàlasztottàl- e. Ezek szerint nem.
Nem tagadom, fiatalok vagyunk ahhoz, hogy 14 év legyen mögöttünk. Csak a 9.- ben jàrunk, lassan a kerek 10 is meglesz, és megvan a tűz. El nem tudom képzelni, hogy ez megvàltozna. Igazi lelki tàrsai vagyunk egymàsnak. Plusz mindketten alapvetően ilyen bújós típusúak vagyunk, sokat ölelkezünk, puszilkodunk. Ez a jellemünk része. Kb ugyanolyan mint hogy az én szemem kék a férjemé gyönyörű barna:) Egyikünk sem tudott volna ridegebb partnerrel lenni még hónapokig sem, nem hogy évekig, plàne élethosszig. Ismerek olyan pàrokat akik 13- illetve 20 év utàn is olyan viszonyban vannak mint mi egymàssal. Szerelmesek. Màs kapcsolatokban meg 2-3-5 év utàn vannak ismerőseim akik megszokàsról beszélnek, a szerelem elmúlàsàról, unalomról meg ilyenek. Szàmomra ez furcsa. Szerintem az ilyen emberek sose szerették egymàst igazàn, vagy az elején dugni jàrtak csak össze és nem ismerték meg egymàst eléggé.
Sajnàlom:( miért maradsz akkor ebben a rossz hàzassàgban? Nem vagy öreg, hogy ne talàlnàl màst.
Romantika? Jó kérdés:) Szerintem ez egyéni dolog. Kinek mi... Mi pl annyira nem vagyunk csöpögősek, hogy valentinnapot ünnepeljünk, vagy minden napposztoljunk valami közöset a facebookra és ott nyàladzzunk . Ismerek ilyeneket is. De szabadnapot veszünk ki egymàs szülinapjàn és az évfordulóinkon hogy együtt ünnepeljünk:). Nincs ajàndék karàcsonykor se szülinapkor , viszont spontàn aprósàgokkal meg szoktuk lepni egymàst. Kedvenc csokimból hoz csak úgy, vagy én kedveskedek a kedvenc édességeivel neki. Ilyenek. De volt màr pl hogy haverjaival közös szülinapi bowlingot szerveztem neki mert még sose volt előtte. Vagy ő vett nekem koncertjegyeket a kedvenc rockbandàm koncertjére ( Nightwish). De imàdjuk a bekuckózós pattogatott kukoricàs szombati filmestéinket és a közösen nézett sorozatainkat is kéz a kézben. Màsnak lehet ezek nem romantikus dolgok, nekünk azok. Szeretjük mindketten. Ezért is illünk össze. Meg sok màs miatt is.
15-ös. Ne a sztereotípiákról beszéljünk már mindig. Köszi. Remélem eljön az idő, amikor egy férfit is emberszámba vesznek váláskor a bíróságon. Nekem már a hócipőm kivan azzal, hogy a nők az áldozatok, a férfiak meg a szemétség, a lustaság és a kéjelgés mintaképei.
Remélem eljön majd az idő, amikor a házasságon belüli lelki terrort is egy kalap alá veszik a pofonnal. Mert tudod, lehet hogy az 2X annyira fáj.
Egy férfi.
Próbáltad, hogy nem tőle várod a simogatást, szeretgetést, hanem te nyűjtod ezt neki?
Ha ezt is elutasítja, az elég nagy probléma. Ha elfogadja, egy idő után remélhetőleg kölcsönössé válik a dolog.
Ha sehogy sem működik, de szeretnétek megmenteni a kapcsolatot, keressetek fel egy párterapeutát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!