Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú házasságban már nem lehet romatika?
A mienk is ilyen 41/21év. Csakhogy nálunk fordítva van. Engem a feleségem taszított el magától, és mostanra már nekem nincs kedvem hozzá szólni sem. Persze őszerinte én vagyok a hibás.
Kérdés, hogy nem-e ugyanez történt nálatok is?
Tudom. Kétféle nő létezik: aki rendesnek gondolja magát, de közben szépen elnyomja a párját, vagy az olyan, akit fűvel fával megcsalnak. Én az életemet adtam volna a páromért, a családomért. Viszont eljutottam arra a szintre, hogy bármikor félre tudnék lépni. A tragikus meg az, hogy elvesztettem a hitem a nőkben. Innentől kezdve vagy elválik a férfi, és él egy remete életet: gyerektartás, a vagyon megosztása után egyszobás lakás, totális elértéktelenedés a "piacon"... Vagy marad az együttélés, a beletörődés.
Társkeresőzés: független, jó egzisztenciával rendelkező, végletekig optimista, céltudatos, extra jóképű, magas egzisztenciával rendelkező férfiak játszótere. Viszont akkor nem értem azt, hogy ezek a pasik még miért vannak egyedül. Hát igen, hetente cserélgetik a nőket. Viszont ez kell a hölgyeknek. Egy átlag pali a szeretői viszonyhoz túl kevés, tehát ez is kizárva. Kedves barátom, kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!