Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Ha nem vesz el, akkor nem is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nem vesz el, akkor nem is szeret eléggé? Több lent.

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudom, hogy unalmas a téma, és tulajdonképpen nem is vagyok olyan nő, aki az életet tette fel arra, hogy feleség legyen.

Történetem röviden:

38 éves vagyok, és a párommal 4 éve élünk együtt. Nagy szerelem volt a miénk, ő is, én is mindent feladtunk csak hogy együtt lehessünk. De ez nem is tartozik ide. A közelmúltban az egyik ismerősöm nálunk volt vendégségben és szóba került az esküvő. Te jó ég!! Ahogy a párom reagált erre a beszélgetésre meglepő volt. Hogy ő soha nem fog engem feleségül venni, ne is reménykedjek benne. Kérdezem tőle, hogy miért mondja ezt ilyen hangnemben és ilyen indulattal?? Azt mondja mert ő már volt házas és többé nem akar az lenni. És gyereket se akar tőlem, mert neki már az is van. Erre mondta az ismerősöm neki, hogy lehet én nem vagyok teljesen jó neki, ha így beszél az irántam való elköteleződésről. Na erre nem mondott semmit.. (hallgatás beleegyezés alapon biztos)

Itt nem az a lényeg, hogy jaj nem veszel, sírok! Hanem rosszul esik, hogy ennyire irtózik a gondolattól is, hogy a kapcsolatunk egy következő szintre lépjen.

Valahogy megvilagosodtam, hogy nem is szeret eléggé. Én ha nem akarok házasodni, akkor sem beszélek így vele kapcsolatban.

Ti hogy látjátok ezt a dolgot?

2018. okt. 2. 20:05
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

24-es vagyok.

Nekem is leesett, hogy a problémád, az volt, hogy miért ilyen stílusban közli veled ezeket..

Illetve szerintem az sem elhanyagolható, hogy leéltetek 4 évet együtt, te viszont végig abban a tudatban voltál, hogy ő szeretné még gyereket. Az esküvő nem releváns szerintem, legalábbis ha szerettél is volna, mégsem olyan dolgot buksz vele, ha kihagyod, mintha egy saját gyereked lenne. Az jobban fájó, hogy te szerettél volna, ő meg mint kiderült nem. Ezt nehezebb megemészteni.

Csak kíváncsiságból kérdezném, hogy tudod már, hogy mit fogsz csinálni?

2018. okt. 4. 23:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!