Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan tudhatom, hogy a házasságom működik vagy nem működik? Miből mérhetem le, hogy a párom szeret-e még? És honnan tudhatom, hogy én szeretem-e még eléggé?
A hamisságot és becsapást az ember mindig megérzi.Jóval korábban mint mikor már egyértelműen kiderül.
Szóval szerintem nézz nagyon-nagyon körül magad körül.
Azt mi nem tudhatjuk,hogy nálatok működik e,nem mi élünk benne hanem te!!
Neked kell,tudni,érezni,nem vadidegen embereknek!!
Ha már a kérdés felmerül, akkor nem működik valami a házasságon belül. Ha fel kell tenned a kérdést, hogy szeret-e a párod és te szereted-e őt, mert nem egyértelmű számodra, akkor az már nem igazi szeretet.
Azt írod "mintha átlagnál jobban működne" nem pedig azt, hogy "átlagnál jobban működik". Valami baj van. A megérzéseid is dolgoznak valami miatt...
"Honnan tudhatom, hogy a házasságom működik vagy nem működik?"
Látom nagyon unatkozol!!
Azt hittem, ilyen kérdést csak egy nagyon unatkozó nő ír, de akkor a férfiak is egyre hülyébbek.
Ha nem működne, észrevennéd úgyis. -.-" Ha meg nincs probléma, minek akarsz csinálni magadnak? Biztos, hogy férfi vagy, de most tényleg? :D Megérzéééések... te jó ég, ne olvasgasd az asszony Cosmopolitanját! Ha aggódsz, hogy a feleséged részéről esetleg nem problémamentes a dolog, akkor ülj le, beszélgess vele, hogy szerinte minden oké-e, és hogyha nem, akkor hogyan lehetne megoldani. Ennyi a titok. Mi innen nem tudhatjuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!