Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim még egyszer nem volt féltékeny semmire. Ez azt jelenti, hogy nem szeret eléggé?
Csak azért gondolom ezt,mert voltunk mi barátok is és az előző kapcsolatában nagyon féltékenykedő volt kb senki sem nézhetett a lányra.
Velem meg semmi.Igaz nincs oka,de már volt hogy oda jött egy pasi hogy iszok-e valamit ő pedig ott állt mellettem és semmi.Hagyta,hogy én rázzam le.
Lehet, hogy tanúlt a hibájából és magára erőltet egy nyugodtságot? Csak nehogy egyszer egybe jöjjön ki.
De lehet te vagy a tökéletes nő számára.
Én is hagynám, hogy te rázd le, lol, mi lennék én, a testőröd, vagy micsoda? Nehogymár ne tudd "megvédeni" magad, vagy kinyitni a pici szádat, hogy neked már van valakid...
Nem igazán vagyok féltékenykedős, ha mégis zavar valami, nem biztos, hogy szólok érte, hisz mindkettőnknek kell szabadság, és egy kapcsolat lételeme a bizalom, ami jó esetben "erősebb", mint a féltékenység.
A féltékenység önbizalomhiányból származik és abból, hogy nem bízik meg a párjában.
A féltékenység róla szól és nem a másikról.
A féltékenység NEM EGYENLŐ a féltéssel, kislány.
Örülj annak, hogy nem féltékeny, de gondolom te az vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!