Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem vesz el, akkor nem is szeret eléggé? Több lent.
Sziasztok!
Tudom, hogy unalmas a téma, és tulajdonképpen nem is vagyok olyan nő, aki az életet tette fel arra, hogy feleség legyen.
Történetem röviden:
38 éves vagyok, és a párommal 4 éve élünk együtt. Nagy szerelem volt a miénk, ő is, én is mindent feladtunk csak hogy együtt lehessünk. De ez nem is tartozik ide. A közelmúltban az egyik ismerősöm nálunk volt vendégségben és szóba került az esküvő. Te jó ég!! Ahogy a párom reagált erre a beszélgetésre meglepő volt. Hogy ő soha nem fog engem feleségül venni, ne is reménykedjek benne. Kérdezem tőle, hogy miért mondja ezt ilyen hangnemben és ilyen indulattal?? Azt mondja mert ő már volt házas és többé nem akar az lenni. És gyereket se akar tőlem, mert neki már az is van. Erre mondta az ismerősöm neki, hogy lehet én nem vagyok teljesen jó neki, ha így beszél az irántam való elköteleződésről. Na erre nem mondott semmit.. (hallgatás beleegyezés alapon biztos)
Itt nem az a lényeg, hogy jaj nem veszel, sírok! Hanem rosszul esik, hogy ennyire irtózik a gondolattól is, hogy a kapcsolatunk egy következő szintre lépjen.
Valahogy megvilagosodtam, hogy nem is szeret eléggé. Én ha nem akarok házasodni, akkor sem beszélek így vele kapcsolatban.
Ti hogy látjátok ezt a dolgot?
Az ismerősöd jelenléte/ez irányú kérdése/kérdései nem lehetett gond ? Milyen gyakran fordult elő hasonló ? Más nem kérdezgeti ? Ugyan olyan, mikor a csajok besokallnak azon, hogy a fél ismeretségi kör leadja a "rendelést" lagzira és unokákra. Ez nem lehet a dolog mögött kérdező ?
32/f
Ilyen indulattal akkor sem beszélnék a páromhoz, ha bármi múltbéli sérelmem lenne.
Bunkó volt, viszont ha te sem akarsz gyereket tőle, akkor miért maradsz vele együtt ?
Ez csak 4 év után derült ki?
Jó paraszt volt a barátod, már ne haragudj.
Szerintem nem szeret téged igazàn. Nem azért mert nem vesz feleségül, hanem az egész hozzààllàsa az ami miatt egyértelmű. Plusz koràbban egy eleve szar kapcsolatot hàzassàggal pecsételt meg/ része volt abban, hogy a kapcsolata tönkrement, ezért a hàzassàg intézményét hibàztatja, és téged büntet. Olyan típusnak tűnik aki mindig màst okol a sajàt hibài, rossz döntései miatt.
A gyerekvàllalàsnak meg egyébként sincs semmi köze a szerelemhez.
Mi a férjemmel 9. éve vagyunk együtt, szeretjük egymàst, de boldogok vagyunk kettesben 2 gyönyörű kutyàval. Nem kell gyerek, nem hiànyzik.
Èn a magam részéről el se tudtam volna képzelni, hogy életem szerelmének csak a baràtnője, a csaja legyek egész életemben, és ő is szeretett volna hàzassàgban élni, feleségül venni engem. Igaz, mindkettőnknek egyetlen hàzassàga amiért teszünk is.:) Sokat törődünk egymàssal.
Biztos màs, ha valaki elcseszte a magàét ezért megkeseredett és az egész vilàgot okolja. Én nem gondolom a leírtak alapjàn, hogy nagyon szeretne téged...Inkàbb csak elvan egy laza kis kapcsolatban, van kivel szexelni, és ennyi neki elég.
26: Nincs semmi baj, ha egy pár nem kel egybe, akkor, ha egyik fél sem házasságpárti.
Itt viszont az a baj, hogy a kérdező elpazarolt az életéből 4 évet egy gerinctelen faxkalapra, aki magától annyira se méltatta, hogy a képébe mondja, hogy bocsi, nem akar sem még egy esküvőt, sem még egy gyereket. Most meg szerencsétlen tök hülyének érzi magát, a pasasa helyett is.
Ez itt a baj, nem az, hogy nem házasodnak.
Èn 24- esnek írtam arra a szövegére, hogy ha a kérdező se akar a pàrjàtól gyereket akkor minek van vele ? Ezt kérdezte. Erre vàlaszoltam nem arra hogy nem hàzasok. Nem mindenkinek van arra igénye nyilvàn, hogy hivatalos ( törvény előtt elismert) kapcsolata legyen.
Èn a gyerek dologra írtam, hogy egy igazi kapcsolat ahol szeretik egymàst, megàll a làbàn önmagàban is. Ahhoz hogy együtt legyenek és szeressék egymàst, nem kell gyerek. Az csak 1 lehetőség hogy vàllalnak akik akarnak.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igen, sokan írtatok és jól értettétek a valós problémákat, hogy nem az a baj, ha nem vesz el, hanem ahogy ezt kozli, kommunikálja felém. Valaki kérdezte, hogy nem e az volt a baj, ahogy az ismerősöm felhozta ezt a témát. Azzal nem volt gond, kedvesen hozta fel, nem tolakodoan.
Utolsonak: Bölcsesség: na igen, biztos leszel annyira bölcs 11 év múlva (is), hogy téged soha nem fog érni csalódás, hogy te a semmiből is észre fogod venni a jeleket. Kívánom, hogy így legyen, és mindig tudd jó úton haladsz éppen. De ha már bölcsesség: az elet nem ilyen! Ad majd ennél a problémánál is nagyobb pofonokat, meglepetéseket. :) Ha tudtam volna, hogy így beszél a párom az irántam való elköteleződésről, akkor nyilván nem eltem volna vele eddig. De soha nem beszélt így rólam ezidáig!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!