Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan fogadtátok, hogy a férjetek nem akar több gyereket?
Ismerem magam, tudtam, hogy amikor kezd nőni a legkisebb, bennem lesz a kisördög, hogy kell még egy. Meg a férjemben is.
De logikusan, tiszta fejjel átgondoltuk, hogy a 3 a maximum, többet nem tudunk eltartani. Elkötettem magam, császár alatt megcsinálta a doki.
Most két éves a mazsola, és kezd jönni az ichlet, hogy kéne még egy.😆
De tudjuk, hogy nem lehet, és jobb is így.
A legnagyobb 14, ha nem vigyázunk, lassan lehet babázni az unokákkal. 😂
Sajnos a gyermekvállalást csak tiszta fejjel, reálisan szabad végiggondolni. Nem maradnak babák. Ott a suli, az egyetem, az életkezdés, és ezekben is támogatni akarjuk őket. Elég kiszámolni, hogy erre havonta mennyit kell félretenni, és belátom, hogy a 3 gyerek bőven elég.
Hat gyerek eszméletlen sok lenne.
Attól hogy az egyik "csak" a te gyereked, gondolom foglalkozik vele. Az is furcsa kifogás, hogy már felnőttek. Hány évesek? 35 vagy 20? Mert nagyon nem mindegy.
Gond nélkül elfogadnám. Én sose vágytam különösebben gyerekre, a férjem valamennyire igen, de neki sem probléma, hogy végülis egyáltalán nem vállalunk. Egy ideig gondoltunk rá, hogy legyen EGY gyerek, de úgy döntöttünk, hogy mégsem vállaljuk, vissza is tértünk a védekezésre. Anyagilag is jobban átgondoltuk, és rájöttünk, hogy nem férne bele nekünk, csak túl sok lemondással. Abba pedig nem megyünk bele.
2 gyerek meg már kvázi luxus kategória, ha nem kenyérrel és vízzel akarja táplálni az ember. 1 is rengeteg pénzbe kerül eltartani. Persze, ha anyagilag jól álltok akkor nyilván nem ez a gond. Én, ha gazdag lennék, akkor se akarnék sok gyereket, mert minek? 1-esetleg 2 max.
Miért baj, hogy nem akar több gyereket? Nem arról van szó, hogy te nagyon szeretnél, de egy sincs és egyet se akar. Akkor talán még érthető, ha szomorú vagy , de így nem igazán.
Ha unatkozol, keress valami hobbit.
Ja és ha azt akarod, hogy boldog maradjon a házasságod, ne jusson eszedbe kész tények elé állítani azzal, hogy titokban nem védekezel és teherbe esel. Nem rosszindulatból írom, csak vannak nők akik hajlamosak így átvágni a párjukat, és akkor még nekik áll feljebb, ha ő akkor se akarja a gyereket és netán abortuszt akar, vagy elhidegül a nőtől...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!