Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az interraciális házasságokról?
A gyerekkel is kib....szás, és nem biztos, hogy a rokonság is jó szemmel nézi a kapcsolatot és a gyereket is
Hiába Magyarként születik a gyerek, látszik rajta, hogy nem az, a rokonság is kirekesztheti, mert egyikhez sem tartozik.
Tehát egy gyökértelen, kiközösített ember lesz belőle a szülei felelőtlensége miatt.
Semmi, legyenek boldogok. Egyàltalàn nem zavar a làtvànyuk és semmi ilyen. Ha viszont akarnak gyereket, érdemes olyan helyre menni ahol nem annyira rasszistàk az emberek elfogadóbbak stb. Ott a gyereknek könnyebb lesz. Engem pl se rokonsàg se senki magànvéleménye nem érdekelt volna ha pl egy fekete vagy màs rasszú pasival szeretünk egymàsba. Felvàllaltam volna. Nem csak szeretőnek, tàrsnak is.
Nem élném màsok igényei szerint az életem. Pl a férjem részben zsidó, az apukàja révén. Van akit ez is zavarna, engem nem érdekel. Èn Természetes szőke, kék szemű vagyok. Volt màr hogy a villamoson random idegen egy fejjel alacsonyabb cigàny nő beszólt nekem, hogy jajj micsoda szégyen, de fehír a bűröm biztos haldoklom. Odamentem, a szemébe néztem. Megkérdeztem mi a problémàja ezzel asszonyom? Köpni nyelni nem tudott. Semmi semmi...baja Nem igazàn tudtam mire szàmított .
( szóval nem csak a fehér emberek közt van rasszista)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!