Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetséges egy 14 éves lánynak férjhez mennie? A születendő gyermeke apjához a magyar törvények szerint?
Tapasztalatból mondom, hogy nem fog melletted maradni. Voltam a te cipődben, csak én nem csináltam fel!
Pedig én még idősebb is voltam tőled, de legalább volt annyi eszem, hogy védekezzünk.
Az ilyen idős lányokat hajtja a kíváncsiság, hogy milyen lenne összeszűrni a levet egy másik pasival. Nem most fog ki jönni rajta, hanem majd 4-10 év múlva.
Az ember személyisége mindig változik, ami most 14 évesen tetszik neki, lehet, hogy 20 évesen már undorodni fog tőle. Mindenkit hajt ma már az ösztöne, és a csajok, már bocsi, de elég szépen tudnak színészkedni, hogy így szeretlek, úgy szeretlek, titkon meg már a hátad mögött dugattatja magát.
Baaameg.
Milyen meglepő, hogy egy pedofil állat, bántalmazó is.
Törvénysértő olvasgatni a facebookját, levéltitok megsértése valósul meg.
Plusz így nem kerülöd el azt, hogy boldogtalanok legyetek, csak leuralsz egy kislányt.
Felnőtteknél ez nem így működik pedo!
Mondjuk valószínűbb jogy te unod meg a gyereksírást, meg a tömkrement ritkapuncit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!