Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beteg dolog egy hetet távol tölteni a házastársadtól?
De olyan férj sem kéne, aki azt mondja nem gáz, menjek csak, és UTÓLAG hisztizik meg "betegez" mint egy idióta kisgyerek.
Hazamennék, és megmondanám neki, hogy gondolkozzon a dolgon, de ezek után én nem tudnék társként tekinteni rá, csak úgy mint egy hülyegyerek.
Önmagában nem gáz külön lenni 1 hétig. De ez a szitu az. Eleve mem illik a házaspar csak egyik felét így meghívni. Olyan, mintha a férjed nem lenne befogadva a családba. Az más lett volna, ha a férjednek nincs kedve elmenni, de ez így bunkóság volt.
Persze ő is bevállalhatta volna még előtte, hogy ez rosszul esik neki, de lehet, hogy később tudatosult benne.
Megkérdezted őt, akkor belement, most meg hisztizik?
Voltam külföldön két hetet, hazahoztam 400eurót (tesómnak takarítócége van, beugrottam) hiába tisztáztuk le fél évvel előtte, hiába készültem rá egy hónapot, hogy neki ne legyen semmi plusz feladata itthon, végighisztizte a két hetet, nehogy jól érezzem magam.
A férjed miért nem tartja magát a véleményéhez? Nem túl felnőtt viselkedés.
(Nálam ez belevert pár szöget a házasságom koporsójába)
Nem tudhatom kiknél mi a szokás/mi az elfogadott. Mi biztos nem mennénk el egymás nélkül. 1-1 pár órás baráti találkozó teljesen rendben van, együtt pl kimaradtunk már egész éjszakára is a közös baráti körrel, de ottalvásos 1 hetes nyaralás külön????? Kizárt. Ha a férjemet nem hívnák meg akkor én sem megyek-és fordítva. Nálunk ez alap. Kedvünk se lenne egymás nélkül menni. Az meg pl bunkóság, hogy csak téged hívtak, a férjedet nem. Csak mondom...
Lényegében igazat adok a férjednek, de ezt meg is mondhatta volna már akkor is, amikor rákérdeztél. Utólag kiakadni kicsit gyerekes dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!