Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen vicces módon jelentenétek be a férjeteknek, hogy végre babát vártok?
Figyelt kérdés
2018. aug. 5. 13:36
3/30 peca1000 válasza:
Megkötött a gipsz. :)
9 hónap múlva megszabadulok a hasznos tehertől :)
4/30 anonim válasza:
A végre azt jelentené, hogy már egy ideje próbàlkozunk, ami s vicctől tàvol áll. Én sem poenkodnek ilyennel...
5/30 anonim válasza:
Mondd azt hogy nem ő az apja. Biztos jót fog röhögni.
7/30 A kérdező kommentje:
Be lehet ezt humorosan os jelenteni, nem ízléstelenül. Interneten is számos videó található, nagyon aranyosak.
2018. aug. 5. 13:57
8/30 anonim válasza:
Puját várok, és végre nem dolgozok 3 évig!!!
9/30 anonim válasza:
Én sztereotipikus lennék, és minizoknikat raknék az asztalára reggel, vagy a kávé mellé.
Bár alapvetően tudom, hogy a gyorsteszt felett ketten fogunk ülni, türelmetlenül várva, hogy végre mikor látszik meg már az eredmény. Szóval nagy bejelentés nem hiszem, hogy lesz, együtt fogjuk megtudni, ha van mit.
10/30 anonim válasza:
Szívem! Vajon a tied a gyerek vagy a postásé?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!