Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen furcsa, megdöbbentő viselkedése volt a pasinak amiért offoltátok?
A semmiből felhozta egy normális beszélgetés közepén, hogy venne tőlem használt bugyit.
A másik meg méginkább a semmiből jött, vele még csak nem is beszélgettem, csak bejelölt facebookon, és mivel tudtam ki az - egy környékbeli srác - visszaigazoltam. Nem is volt gond úgy másfél évig, akkor aztán valamiért eszébe jutottam, és rám írt, hogy tudnék-e neki segíteni, én kis naiv visszaírtam, hogy megpróbálhatok, de miben? Mire megkaptam, hogy szexelnem kéne vele. :D
Ez a két produkció volt eddig, ami nálam megért egy-egy tiltást. :D
-Butaság, nyilvánvaló hülyeségek hangoztatása feltűnési vágy miatt
-Erőszakoskodás, megpróbált belevinni olyan szexuális dolgokba, amire én nem álltam készen
-Ápolatlanság, nem mosott fogat, büdös volt a szája
-Felnőtt ember létére úgy viselkedett, mint egy idióta tini, elvette a cuccaimat, belenyúlkált a táskámba, belenézett a telefonomba
-Netes ismerkedésnél random fénykép küldése a farkáról
Mindennap rám írt, de sosem volt beszédtéma, ennek ellenére legalább egy hónapig próbálkozott, de én egyszavas válaszokat adtam direkt, hátha leesik neki a szitu. A legtöbb beszélgetés így zajlott:
Ő: Szia
Én: Hali
Ő: Mizu?
Én: Semmi, veled?
Ő: Sokat dolgoztam ma, fáradt vagyok, majd holnap beszélünk. Jó éjt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!