Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most flörtöl velem vagy csak viccelődik?
Nőként, ha az ilyeneket flörtként kezeled, akkor ca 75%ban igazad van.
32/f
Igen, néha nehéz rajtuk kiigazodni. Én sem tudtam, és végül ott dőlt el, hogy tényleg flörtről volt szó, mikor már továbblépett, és meg is érintett (nem intim helyen), és úgy kezdett el bókolni. Hagytam, mert tetszett a srác. De ha egy-két alkalom után nem hív el, akkor le fogom állítani, illetve megpróbálom elhívni én egy italra. Bár nem tűnik szégyenlősnek. Kapcsolatra kapható vagyok, de ez a taperoljunk és bohóckodjunk hónapokon át nem az én világom.
Ha flörtöl, ha nem, a lényeg, hogy továbbblép-e. Ha akar valamit, tovább fog lépni, ha csak flörtöl, akkor kb mindegy miért csinálja.
Amúgy szerintem flörtöl. Csak kérdés, hogy mit akar, dugni, vagy valami értelmesebbet.
Sok sikert, én is most pont várom a kövi találkozót emberünkkel, hogy lássam, hogy merre haladnak a dolgok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!