Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom fél, hogy meghalok. Nem vicces ez?
Mondd el neki, hogy nincsen semmi baj, majd ha rosszul érzed magad elmész orvoshoz.
Egyébként az én párom is ilyen volt az elején. Nagyon ritkán vagyok beteg, de ha az vagyok, akkor nagyon! Néhány hónappal azután hogy összejöttünk, nála töltöttem néhány napot. Volt egy baráti összejövetel, ahol házigazdák voltunk. Hőemelkedéssel végigcsináltam, olykor hazaugrottam, majd vissza. Nagyon nem éreztem jól magam, de napokig tartottam magam. Aztán teljesen rottyra kerültem és belázasádotam, 39 foknál két lázcsillapító után még mindig csak felfelé ment a lázam. Már a mentőket akarta hívni. Ezer szerencse, hogy akkor még volt lakótársa, aki kicsit reálisabban látta a dolgokat. Én nagyon rosszul voltam, meg sem nyekkentem, ő adta a tippeket a páromnak, hogy ne temessen, hanem csináljon nekem teát, hozzon hideg borogatást stb. stb. Teljesen ki volt akadva, hogy én itt meg fogok halni neki. :)
Igaz, hogy tüdőgyulladásom volt, tehát nem egy szimpla nátha, de látta, hogy túléltem és azóta rámbízza a döntés jogát, hogy mikor nem árt már mentőt hívni. :D
Majd a tiéd is hozzászokik! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!