Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hanyadik barátnőtöket vettétek végül feleségül?
A kapcsolatotok a volt és a mostani pártokkal/párjaitokkal (eljegyzés előttig) mennyi ideig tartottak?
Komolyak voltak vagy csak futó kalandok?
2 futó kalandom volt ha lehet így fogalmazni amolyan nagyon laza kapcsolat.
A 2. komoly kapcsolatomban lévő nőt vettem el feleségül, aztán kevesebb mint 3 év után el is váltunk.
De többet nem házasodok meg az fix.
Szégyen, hogy egyesek a barátnőket illetően még a 10-et sem érik el, és máris nősülnek.
Nem csoda, hogy ennyi a válás...
29/F
16-os:
Az én gondolkodásomból kifolyólag szinte biztos, hogy nem lesznek olyan problémák a házassagommal, mint "erkölcsös társaimnak", akik még a női gondolkodást sem ismerték meg teljesen, de máris beleugornak egy házassagba, amit később megbánnak.
Elárulom, én is házasodhattam volna, de ha a magadfajta emberekre hallgattam volna, valoszínű én is elvált lennék ma. Örülök, hogy nem tettem. Bár házas ne lettem az elmúlt 29 évben, de olyan tapasztalatokat szereztem, (és fogok még szerezni a nőkkel) amit a pasik egy része talán soha nem fog.
Így meg jobb erzés lesz majd házasodni (a jövőben), hogy tényleg látom a fától az erdőt, ahelyett, hogy bokornak hinném azt.
29/F
Hát személy szerint nekem se kéne olyan férj, aki az egész városon végigment. Előbb tudnék bizalmat szavazni olyannak, akinek volt viszonylag kevés kapcsolata, mont olyannak, aki a fél életét pinavadászattal töltötte. Valahogy nem tudnék hinni benne, hogy majd az én kedvemért megváltozik, éshogy ezentúl jófiú lesz, és példás férj meg apa. Ja, ébresztő csipkerózsika :D
Pont az olyan nőket hülyézik le a férfiak rendszeresen ezen az oldalon, akik ilyen faszihoz mennek hozzá, aztán csodálkoznak, ha őket is megcsalja utána.
Ezzel csak az a baj, kedves hölgyek, hogy a női gondolkodás és cselekvés gyakran üti egymást.
Elhiszem, hogy ti azt mondjátok, hogy nektek nem kellene olyan pasi, aki pinavadászattal tölti az idejét, ám a kíváncsiság nagy úr, és ez fel tudja kavarni a dolgokat. Pinavadász pasiból nincs sok, mert a nők nem teszik akárkinek szét a lábukat, így ha eltetjed az illető híre - annak ellenére, hogy diszkréten kezeli a nőügyeit - valahogy mégis kíváncsiak lesznek a nők, hogy ki ez a férfi, aki ilyen hatással van a nőkre. Ez pedig megalapozza az illetőnek az újabb szexkapcsolatot.
Egyébként meg: ha találok egy normális nőt, akkor feladom a kalandor életmódot, egyelőre azonban nem találtam olyat, akiért érdemes ezt érdemes lenne megtenni, pedig nincsenek túl nagy igényeim.
29/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!